Randiztam egy sráccal és a randi végén azt mondta hogy aranyos vagyok, mindenem aranyos az arcom, az alakom, a viselkedésem. De nem értem, hogy lehet valakinek aranyos az alakja? Ezt mire érthette?

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem beléd esett egy kicsit.
Én legalábbis akkor mondanék ilyen hülyeséget :D
Bár...ahogy én dicsérek,úgy nem dicsér senki XD

válasza:

válasza:Nálam az az aranyos, akit megszeretgetnék, ölelgetnék, pusziégatnék egész nap :) tehát aki nagyon tetszik, akihez vonzódom :)
20f

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
elvileg szűz még. nem cigizik, nagyon ritkán iszik vagy bulizik, segítőkész és nem viselkedik/öltözik kihívóan
Szóval, tetszik egy lány.Kedves, okos, aranyos.Baráti viszonyban vagyunk, de szeretném, hogy több legyen.Láttam hogy vannak normális választ adóak, ezért írok ide(trollok kíméljenek).
3 évig évfolyamtársak voltunk, de aztán másik iskolába ment. nekem azóta is tetszik. Mostanában többször látom, elkezdtünk facen beszélgetni. Moziba akarom hívni. ha elmegyünk, mire érdemes figyelni? virágot vigyek? az ilyen visszahúzódó lányoknak mennyire jön be,...
Nem nagyon, csak olyan apró mértékben, hogy alig észrevehető. Nem, nem rólam van szó (pedig nem bánnám:D), hanem nekem bejön ez :D Volt régebben egy lány, akit ismertem és ő ilyen volt, valahogy teljesen elcsábított a tekintete mindig :) Kár, hogy nem jöttünk...
Kedves, aranyos, vicces vidám, magabiztos vagy milyen legyen? Részletesen ha lehet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!