Sokan vannak még, akik a múlt (gyerekkor, nevelés, rossz tapasztalatok) miatt nem képesek a normális kapcsolatra?

válasza:vannak ilyenek
de ha igyekszel, összejöhet
ne törődj bele, inkább igyekezz jobban

válasza:

válasza:énsem tudok kialakítani semmit. egy csomó pasinak tetszek, de csak dugásra és nekem meg ők nem.
van 1-2 tényleg elég feltűnően beteg, aki többet akarna, de az ő abnormalitásuk nekem is túl sok.
aki nekem tetszene annak meg én nem, vagy ha mégis, valahogy mindig elszúrom.
általában 3. randi után megfutamodok, mikor elkezdenek már taperolni meg erőltetni a csókot.
nálunk a családban nem divat az érintés, ált. verés volt amit kaptam ezért máig összerezzenek ha valaki direkte megérint.
félek azoktól is akik fizikailag jóval erősebbek nálam és nem is merek velük randizni.
szóval elég gondom van... meg ha túl féltékeny, korlátozó típus. akkor bevillannak apámék, a régi fenyegetések.

válasza:

válasza:Az hogy mit tapasztal a gyerek igenis kihat rá így vagy úgy a későbbiekben .
Bár mikor szerelmi csalódás , pofáaesés esik meg valakivel , az is rányomja a bélyegét a későbbi hozzáállására a kapcsolatokhoz ,a másik nemhez . Én félve indultam el a kapcsolat kialakítás útján és pofára is estem , most meg már ott tartok ,hogy engem csak megdugni akarhat akármelyik férfi ,mert szeretni nem tudnak . És szeretem a szexet,de ott tarok ,hogy nem is akarom már ,mert nem lyuk szeretnék lenni .
Picit eltértem a témátol , elnézést .

válasza:a gyerekkor kihat a későbbiekre, viszont az ilyen embereknek nem ártana egy alapos beszélgetés, kibeszéljék magukat,
ezeken lehet változtatni, a rossz tapasztalatok sajnos sok emberre nem jó hatással van, mert általánosítanak, tehát a következő emberben nem bíznak meg, pedig minden ember más, így aztán belekerültek egy csapdába, ahonnan így kijönni nem fog tudni, ha csak nem változik meg

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Teljesen tiszta a makkom, meg a bor alatt, meg nem is budos ugy hogy nem szoktam megmosni, ez normalis?
A normálisat alatt annyit értek,hogy nem csak 'azt' akarja és nem divatb..zi. Könyvtárba szoktam járni,de ott meg olyan féléknek tűnik mindenki,és én is eléggé az vagyok,tehát az kilőve.:D A sulit soha nem tartottam jó ötletnek a szórakózó helyeket meg végképp nem.Tehát adhatnátok valami tippet.:D
Nagyon gáz? Nőni fog normálisan? Meg eleve van valami mellkascsontkinövésem vagy nem tudom mi az, az miatt is még jobban szétmennek.... kinövöm?? nem vicc, értelmes válaszokat várok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!