Hol tudnék ismerkedni normális fiúkkal?
Figyelt kérdés
A normálisat alatt annyit értek,hogy nem csak 'azt' akarja és nem divatb..zi. Könyvtárba szoktam járni,de ott meg olyan féléknek tűnik mindenki,és én is eléggé az vagyok,tehát az kilőve.:D A sulit soha nem tartottam jó ötletnek a szórakózó helyeket meg végképp nem.Tehát adhatnátok valami tippet.:D2013. aug. 3. 22:58
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Nehéz normális fiút találni mert a pávák meg a parasztok elnyomják őket. DE ha találsz azt becsüld meg.
4/9 anonim válasza:
ma 22:59
te komolyan minden hasonló kérdéshez instant ezt írod ?xD
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Na erre voltam kiváncsi. Hogy a félénk srácok még a ´normális´ kategoriába tartoznak vajon? De ugylátom, hogy a nők szerint nem.
6/9 A kérdező kommentje:
Félreértetted.A félénkek bőven a normális kategóriába sorolandók,csak nem mernek kezdeményezni ahogy én se.:D
2013. aug. 3. 23:20
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom,te hogy vagy vele,de én könyvtárba könyvekért járok,nem csajozni.:D
Az is lehet,hogy nem adsz elég jelet.Én nem mennék oda olyan lányhoz aki egy könyvbe mélyed/zenét hallgat/rám se néz stb.
De ha ugyanez a lány rámmosolyog,flörtöl akkor próbálom megismerni.
17/F
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Erről a oldalról mindent ellehet mondani csak éppen azt nem, hogy egyesek jó tanácsokat adnak. Akinek nem inge ne vegye magára. A fiatalságnak ahogy látom manapság az a legnagyobb problémája, hogyan találjon "normális" fiú vagy leánybarátot. De ma mi a normális, egyáltalán létezik egy etalon a normálisra, amihez viszonyitani tudnánk a normális fogalmát.Egy abormális társadalomban léteznek normális emberek, fiatalok, barátok, kapcsolatok. Egy társadalomban, ahol benne van a levegőben , hogy ne légy becsületes , ne légy normális.Ahol minden téren az abnormalitást dijazzák. A fiatalok egy részének féleleme nem alaptalan, ha nem is mindig tudatosan érzik, hogy valami nem normális, és a normális nehezen vagy egyáltalán nem lelehető meg. A nem normálist kiolvashatjuk illetve benne vannak a kérdésekben és egyes válaszokban.Nem szeretném itt felsorolni újból a sok abnormális dolgot, amit már részben megvitattunk.Amire jó vagy , rossz tanácsokat osztogattunk, ki ki felkészültsége , nevelése, felfogása alapján. Ott vannak a fiatalok kérdéseiben a félelem hogy manapság már nem lehet normális társat barátot találni. Valóban kicsi a lehetősége, ritka, mint a fehér holló.Én azt kérdem ezért vajon ki és mi a hibás. Az én véleményem a , hogy nem létezik olyan hely ahová ezeket az elbizonytalanodó fiatalokat küldhetnénk, ahol megoldódna problémájuk. Egy "normális" találására nincs szabály , nincs tanács, csak a szerencse segithet.
Kapcsolódó kérdések:
Hol lehet ismerkedni normális, átlagos fiúkkal? Akik udvariasak, de nem olyan papucs módon, hanem férfiasan? 21/L
vagy az ilyen fiúk már kihaltak? :D
Budapesten hol lehet normálisan, normális srácokkal ismerkedni?
Melyek azok a szórakozóhelyek, ahol azért kulturáltabb emberek vannak? Nem ilyen Instant meg ilyenek, hanem tényleg azért lehet komolyabban is ismerkedni.
Ha heteros, normális srác vagyok, a heteros srácok jönnek be, és spontán szeretnék ismerkedni, milyen apró, rejtett jelzésekkel lehet tudatni, hogy...
Gesztusokra és öltözködésre is gondolok.
Hol lehet "normális" pasikkal ismerkedni?
Mielőtt valaki azt írná általánosítok nem, és ha annak érzed magad ne vedd magadra ennyi. :) L/18
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!