Miért van az h mindenki boldog kapcsolatban él és normális pasia van csak én fogtam ki egy idiotát?

válasza:

válasza:

válasza:Hát ez nem úgy megy hogy mennek a futószalagon a palik és amit húzol az lesz.
Te választasz ha nem tetszik a választásod de vele maradsz akkor problémás egyed vagy magad is.

válasza:Szakíts vele, és keress egy normális hapsit.
Amúgy meg nekem egyáltalán nincs is kapcsolatom, nem volt, nem lesz, szűz vagyok, stb. szóval nem igaz h mindenki boldog.
17/L

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyilván személy függő, de szerintetek?
Na hello! Veronika vagyok 14éves nyolcadikos elég duci (de azért nem 100kilós vagyok nyugi! ). és hát azt szeretném tudni h van-e esélyem a fiuknál? Mert sokszor hallottam h van akinek a testesebb lányok jönnek be! Mert elég sok fiú haverom van és mindig mondják h ez a...
Esetleg valaki próbált már állva szeretkezni a párjával?
Tegnap bulizni voltam a barátommal és néhány haverjával és volt velük egy pár, ahol a csaj mindenkivel táncolt a társaságból, de mindenkivel úgy, mintha épp fel akarná őket szedni, meg kb úgy, mintha valami gogo táncos lenne... Pedig a legtöbb srácnak volt barátja, meg...
Egy fiúba kb 3éve szerelmes vagyok.Ezt persze úgy kell elképzelni hogy hol történt köztünk valami hol nem,volt hogy közben elfelejtettük egymást,és újra.Én 18éves lány vagyok,ő 20éves. Amikor beleszerettem mindketten tanulók voltunk,(nem egy suli),és ugyanúgy teltek a...
A párom 39 éves én 22 vagyok. Lassan 5 éve , hogy együtt vagyunk. Néhány éve még rendszeres volt, akár napi 2 is előfordult néha. Most előfordul, hogy 10-12 napig nem érünk egymáshoz. Én vágyom rá, ezt panaszoltam is neki. Ő erre azt szokta mondani, hogy ne csak a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!