Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiknek van a legtöbb joguk? A férfiaknak vagy a nőknek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 11:10
51/57 anonim válasza:
50-es: vagány csövest én is láttam akinek jutott nő, de ő kiemelkedett a közegéből (többi csöves férfi). Kiemelkedő férfiaknak (ez néha elég alacsony szint) könnyebben jut szex. De ez nem mérethető ahhoz aki 10 milliós autóval gördül be és kigyúrt. :D
52/57 anonim válasza:
# 51
Szerinted a lakossag hany szazaleka kigyurt es kogazdag? Nem csak nekik van nojuk, nem kell ennyire lesarkitani a dolgot. Persze gazdasagilag igaz amiket leirtak, csak az a helyzet, hogy a no amig nem akar megallapodni, sz@rik a gazdasagra. Ezert mondtam, hogy nem a penz minden. Nyilvan azok a nok akik penzre mennek, csak a gazdag gyerekekkel fognak osszejonni, ismerek en is ijet nyugi, van eleg ebbol is.
53/57 anonim válasza:
Mivel a nő könnyebben tud válogatni anyagi alapon, így a lehetősége is több. Te nem válogathatsz így, mivel egy nő föléd fog választani - kivéve ha kompenzálni tudod az azonos vagy gyengébb anyagi helyzetedet. Ez már egy jobb helyzet náluk.
54/57 anonim válasza:
# 53
Ez szep es jo de akkor, mivel magyarazod azt, hogy a gazdag orszagokban ahol se a noknek se a ferfiaknak nincsenek joforman megelhetesi gondjaik, tehat nem annyira fontos a penz, gondok vannak parkapcsolati teren. Mig a szegenyebb orszagokban, szinte mindenkinek csaladja van es 5 gyereke?
55/57 anonim válasza:
A gond fogalom a te értelmezésed. Ezek elmaradott országok patriarchális rendszerrel ami a szegény férfiaknak és a nőknek sem jó. Itt anyagi érték a gyermek, szülik is a nyomorba. Ahol európai értelemben jog létezik ott a nőknek kedvez.
56/57 anonim válasza:
(A nőknek ott is jobb, mert a szegény férfi ott sem jut könnyen nőhöz. A társadalmi mobilitás alacsony, a nők megélhetése garantált.)
57/57 anonim válasza:
Akkor nezd meg pl Indiaba hany not eroszakolnak meg. Es ott aztan tenyleg nem futnak minden erintesert a rendorhoz, sot szegyen a nonek ez. A fejletlenebb orszagokban semmivel nem jobb a noknek mint a ferfiaknak, sot a nokkel elegge szarul bannak. En is ferfi vagyok es utalom az ilyen agyonemancipalt feministakat, de azert azt se szeretem ha valaki igy el van szallva mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!