Ha a facebook kijelzi, hogy egy ismerősötöknek születésnapja van, akkor ugye inkább az a jellemző, hogy az idővonalára írtok pár köszöntő szót?

válasza:Hát, mind a kettő. Attól függ, mennyit beszélünk üzenetben. ha sok üzi jön, megy, akkor üzenetben írok neki, ha inkább csak élőben beszélünk akkor meg a falára.
Mondjuk akinek én írok, annak face nélkül is tudnám a szülinapját, a többi meg nem érdekel. Annak sincs értelme, hogy egész évben leszarjam, a szülinapján meg írjak neki.
18/L

válasza:Kapcsolódó kérdések:
27f Nem dohányzom. Alkalmanként módjával fogyasztok csak alkoholt. Nem járok fesztiválokra. Nem járok hangos szórakozó helyekre(nem is szeretek). Nincs jó egzisztenciám. Nem szeretem a felszínességet.(Kerülöm az ilyen embereket.)
A barátnőm konkrétan mese függő. Néha felnőttként viselkedik és komoly néha meg olyan, mint egy kisgyerek. nem nyávog meg gügyög azért nem annyira durva csak nem lehet rajta kiigazodni, hogy mikor milyen vagy felnőttként fog reagálni vmire vagy gyerekként. Ennyi idősen ez normális a lányoknál?
Láttam már végülis egy-két amatőr videót meg hirdetések is bőven vannak, szal létezik a jelenség, de vajon mennyire elterjedt? Külföldi oldalakat elnézve elég népszerű.
Az alábbiak közül melyik igaz ( szinte ) biztosan egy féltékeny lányra? Hűséges, odaadó, gyakran akar találkozni, hullámzó érzelemvilág, folyton keres
Ezt úgy értem hogy írjátok le a jellemzőket hogy nektek milyen lenne az álom férfi. Kort is ha lehet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!