Fiúk! Zavar titeket ha egy 13 éves lány énnyire molett? (nem találtam lányt csak nőt. )

válasza:

válasza:

válasza:jobb klikk a képre, Kép URL-jének másolása, és azt illeszd be ide, sokkal egyszerűbb megnyitni, és hamarabb betölt az oldal még azoknak is akiknek lassú az internte 14/f
nekem nagyon sok ez a túlsúly

válasza:zavar, mert több helyet foglal a buszon mint kéne...
20/f

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt mondta, hogy neki fontos, hogy a fiúnak szép arca legyen, ez gondolom célzás volt, hogy helyes, jóképű gyereknek tart. Na, de ha ez így van, akkor miért nem tapadnak rám a szép lányok, miért van az, hogy ha én nyomulok a szép, vonzó lányokra többnyire bunkók vagy...
15 éves lány vagyok és már találtam 2-3 őszhajszálat, a sötét, gesztenyebarna hajamba ami sajnos egy idő után feltűnő.
Tudom hogy védettek,el tudnának menni,ha akarnak,eszük ágába sincs!Az ilyen kommentektől kíméljetek légyszi.
Én nem találtam ilyet.
Volt már 190cm-es pasim is, de őt már túúúl magasnak találtam! Mások kívülről hogy gondolják ezt a dolgot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!