Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj hogy egyszerűen hányok attol ha agyon dicsérnek?
Egyik ismerösömnek mondtam hogy engem egyszerűen idegesit ha valaki folyton dicsérget, meg nyalizik. Szerinte én h..lye vagyok és akkor inkább azt szeretném hogy lealázzanak stb..
Én nem igy fogom fel, és nem ezt akarom, csak egyszerűen irtozok attol ha valaki minden 3.4. mondatában istenit és dicsér engem. Igy egyszerüen nem tudom elhinni hogy komolyan gondolja. Mert ha csinosan felöltözök vagy ilyenek és megdicsér bárki, tényleg nagyon jol tud esni, de ha folyamatosan minden pillanatban mondja valaki az idegesitö. Más is van ezzel igy?
Pl van egy srác akivel ismerkedek, de folyamatosan dicsérget. Elhiszem hogy kedveskedni akar, de miért kell folyamatosan istenitenie?
Tudom most jön a sok "bezzeg ha nem dicsérne az lenne a baj te r..banc" stb jellegü válaszok. Inkább azok irjanak akiket ez ugyan igy zavar.
19N
HÁ! Tehát nem én vagyok az egyetlen!
Köszönöm!
én is így vagyok vele pali létemre.
de ez egyáltalán nem nőietlen, vagy mazoista vagy mittomén..
fhú viszont volt ezzel az agyon dicséréssel kapcsolatban van valami lelki dolog, amitől óvakodni kell, csak már nem jut eszembe.... a lényeg, hogy aki rommá istenít téged annak vmi annak baj van a fejében. áh nemfog eszembe jutni bakker-.-" ez valami fura függőség asszem. (persze nem drog meg ilyenekre kell gondolni, lelki függőség, ha jól rémlik)
áh mind1. normális a viselkedésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!