Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az ismerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az ismerőseimnek segítek bármiben legyen az lelki dolog vagy tanács adás egy párkapcsolattal kapcsolatban de viszonzás nincs hanem cserben hagynak?

Figyelt kérdés
Most is pl van egy kis "kapcsolati" problémám,próbáltam egy ismerősömhöz fordulni akinek anno volt gondja a párkapcsolatával,végig próbáltam segíteni lelkileg meg minden,heteken át erre most nekem van problémám írtam neki ennyit mondott hát ti tudjátok.
2014. jan. 22. 12:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tudod, a legtöbb ember úgy van ezzel, hogy örül, ha segítséget kap, de viszonozni már nem akarja. Sajnos ilyen világot élünk. A lényeg az, hogy meg kell tanulnod kicsit "önzőnek" lenned. Ne rohanj azonnal, ha a segítségedet kérik, ha pedig felajánlod, de nem fogadják el, akkor ne erőltesd. Illetve sok olyan ember van, aki amíg bajban van, tudja, hogy hol találhatja meg a "barátait", de amint jobban megy neki, elfelejtkezik róluk, vagy ha hozzá fordulnak segítségért, nem foglalkozik velük. Na ezek nem barátok, mert rájuk mindig számíthat az ember. Próbáld élni az életed, és tényleg csak annak segíts, akit erre érdemesnek tartasz, illetve az elején tisztázzátok, hogy ez akkor legyen kölcsönös, és adott esetben te is elvárod a segítséget. Nyilván így is előfordulhat átverés, de akkor legalább a te lelkiismereted nyugodt lesz, hogy az elején lefektettetek egy-két dolgot, amihez a másik nem tartotta magát.
2014. jan. 26. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!