Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon megszívtam, ha magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megszívtam, ha magas lettem ektomorf alkattal?

Figyelt kérdés

"A férfi ektomorf testalkat viszont nem népszerű, hisz soványnak és magasnak lenni nem számít férfiasnak. Erre a testalkatra a vékony, sovány alak, kis váll, lapos mell és törékeny test jellemző. Egy ektomorf általában nehezen épít izmot - hiába eszik zsíros, egészségtelen ételeket, nem tud meghízni."

Ez a helyzet velem is,bármit csinálok,vékony maradok...

Ettől még az alacsony,kövér is jobb?Ők legalább nem tűnnek törékenynek és alacsonyabb lányt simán találnak,de egy sovány fiú ugyan kinek kell?

2014. márc. 21. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kb dettó :D De voltam ehhez a magassághoz 60 kiló is.

És volt barátnőm, nem is akármilyen.

Az egész azon múlik, hogy bedőlsz-e annak a marhaságnak, hogy csak (vagy főként) a külső számít. Na meg hogy mellé megvan-e a magadhoz való eszed, humorod, racionalitásod.

2014. márc. 21. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálam pl nem számít hogy egy fiú vékony és nincs izomzata amíg az arca tetszik :3 a dagadt fiúkat nem kedvelem, az izmosakat is csak egy bizonyos mértékig, és mivel én nagyon alacsony vagyok ezért én jobban kedvelem az alacsony fiúkat mert náluk nem törik ki a nyakam :D
2014. márc. 21. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!