Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miėrt nem sikerül magamrol jo kėpet csinálni?
Figyelt kérdés
Ėlöben jol nėzek ki, az utcán mindig figyelnek a lányok... de kėpen gáz vagyok: (
Ismerek olyanokat,hogy ėlöben csunyák,de kėpen jol nėznek ki... na ėn pont forditva...
Esetleg valami ötlet?:)
Köszönöm!;)
2014. máj. 5. 12:17
1/12 anonim válasza:
Csinálj magadról egy fotót és küld el nekem . :) fotós vagyok ... tudok segíteni "ipingálni" . üzibe írj ha érdekel
2/12 anonim válasza:
Minek az Neked? Nézz bele a tükörbe, és örülj, hogy élőben vonzónak találnak...
3/12 A kérdező kommentje:
1.Á nem... mondom,fura vagyok a kėpeken:/
2014. máj. 5. 12:21
6/12 anonim válasza:
Pontosan így vagyok ezzel én is, nem is szeretem ezért ha fotóznak. Egyszerűen nem vagyok fotogén :) L/19
8/12 A kérdező kommentje:
Nem küldök... csunya vagyok a kėpeken...
Inkább segitsetek...mit csináljak, hogy jó legyen?
2014. máj. 5. 12:28
9/12 anonim válasza:
Kérj meg valakit, hogy fotózzon le távolabbról. Sokkal jobb kép kêszül úgy, mintha magadat fotóznád.
10/12 anonim válasza:
Kicsit hunyoríts, szemöldököd pedig kicsit emeld fel. De tényleg alig legyen látható. Ez rengeteget javít. Állíts a fényeken, általában az szokott lenni a legnagyobb probléma. Photoshop is sokat tud dobni a dolgon, ha értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!