Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van anya táskájában óvszer?
Apukám több,mint 2 éve elhunyt. Anya dolgozik napi 8 órát,és általában időben jön haza, egyáltalán nem tudok arról,hogy valakivel viszonya lenne.Viszont ma mikor ki akartam venni valamit a táskájából, egy eldugott zsebben egy zacskóban volt egy db lila durex.
Nem tudom hogyan kérdezzek rá. Gondolni sem merek arra,hogy egy férfivel leszokott feküdni.Mit csináljak? Ő 39 éves nő én 17 L
Múltkor meg épp ő volt kiakadva,mikor nálam talált egyet, és kérdőrevont,hogy mióta csinálom a barátommal...
Mert egészséges nő és semmi közöd hozzá, ne is kérdezz!
Te meg az ő pici lánya vagy ezért ő megteheti.
Teljesen normális ha anyukád nemi életet él. Nem kizárt, hogy összejött valakivel, de titkolják előtte, és miattad. (hogyan fogadnád)
Nehéz lesz tudom, de az érettség egyik mércéje, hogy tudsz mások fejével gondolkodni ha épp szükséges (most az), és képes vagy elfogadni, hogy neki is vannak érzelmi, és testi igényei. (nem pedig csak "én én én") Apukád elhunyt, neki pedig muszáj az életét élni ha már ő él. Márpedig él, és ezért természetes ha megpróbál normális életet élni. Ebben pedig benne van a párkapcsolat és a szex. (ahogyan a tiédben is!)
Ő pedig azért vont kérdőre, mert te vagy a "gyerek", és ő az anyukád. Nem pedig forditva ;)
köszi a válaszokat.
Egy darabot miért tartana magánál mostanában hirtelen...S ha van valakije akkor nincs jogom tudni róla,ha már a gyereke vagyok?CSak rá kellene kérdezzek,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!