Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek közvetlenebb, nyitottabb vele?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Még nem volt barátom, de most van egy 29 éves fiú, ma fogunk másodjára találkozni. Az első randi után azt mondta hogy tetszem neki és a számom is elkérte, csak az zavarta, hogy keveset beszéltem és nem voltam olyan közvetlen. Az volt hogy ő kérdezgetett mindenfélét, ezekre válaszoltam, de ezen kívül meg se mertem szólalni, annyira izgultam meg ideges voltam. Neten ismerkedtünk meg, ha ott beszélünk nem vagyok ilyen, könnyebben megy. Amíg jobban meg nem ismerek valakit nem tudok feloldódni, zárkózott leszek. Attól félek hogyha ma is ilyen leszek, azt fogja hinni hogy nem érdekel, nem tetszik, pedig nem így van. Én nem merek kezdeményezni a tapasztalatlanságom miatt, félek hogy mit szólna hozzá. Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire félénk? Ma ha találkozunk, hogy viselkedjek vele?2014. máj. 6. 18:03
1/1 anonim válasza:
Lehet,hogy el kéne mondanod neki,hogy izgulsz és ideges vagy ezért nem vagy vele ilyen közvetlen. Viselkedni meg viselkedj úgy vele,mintha egy régi barátod lenne tehát ami eszedbe jut azt mondd ki és lehet,hogy így találtok egy közös témát amiről tudtok majd beszélgetni, közben pedig valószínű fel is tudsz oldódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!