Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes elhalasztani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elhalasztani egy évvel az egyetemet ha csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Jövőre mennék egyetemre,már ha felvesznek :D

Hamar kezdtem a sulit ezért elég fiatal vagyok ráadásul későn érő. Arcra 16-nak nézek ki ráadásul az irritáló fajtából,nem pedig kisfiúsan helyes.A testem átlagosan sportos a sok edzés ellenére,a hangom se túl mély.Egyszerűen nem vagyok férfias. Semmi esélyem a lányoknál azokkal az évfolyamtársaimmal szemben akik 3 évvel idősebbnek néznek,megizmosodtak,férfiasak.

Szeretnék jó közösségi életet az egyetemen,de így nem lesz sikerem..érdemes várni egy évet azalatt edzeni,dolgozni és reménykedni hogy elkezdek érni?

18/F

2014. máj. 6. 19:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Magamról szól a kérdés.
2014. máj. 6. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Az egyetem már nem középiskola, hidd el, nem lesz mindenki kigyúrva. Ha normális, nyitott leszel az emberekkel, elmész velük szórakozni, akkor biztosan megkedvelnek majd. Én lány vagyok, elől deszka hátul léc, még sem fogom ezért a tanulmányaimat halasztgatni, nem éri meg. És ha halasztasz, és ugyan ilyen maradsz? Akkor meg magaddal toltál ki. Ha bekerülsz egy jó közösségbe, lehet, hogy gyúrópartnert is fogsz majd találni. :) Akkor meg már tudtok együtt edzeni stb. Ebben a korba meg egy nyár alatt is sokat változhatsz...
2014. máj. 6. 20:01
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem maradok ilyen mert változok folyamatosan dehat a nyar az nem sok.

1 év alatt mar lenne változas.

A lányoknak viszont könnyű.

Amelyik fiú nem kerül be a hierarchiába annak lőttek.

2014. máj. 6. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem is csodálom, hogy magadba süppedtél:D
2014. máj. 6. 20:06
 15/16 anonim válasza:
Egyetemre nem azért jár az ember, hogy tetszelegjen másoknak!
2014. máj. 8. 22:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Mároedig igenis értelmes a kérdés !

Nos, mi van veled ?

2015. máj. 26. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!