Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen egyoldalú ez a lányok részéről?
Egy nagyon kis hányaduk kivételével elvárják azt,hogy a barátjuk izmos,sportos,netán nagydarab,kigyúrt legyen,ellenben közöttük alig-alig látni olyat,aki rendszeresen foglalkozna a testével,feszes,sportos alkata lenne.Tudom,hogy ők pl.a heti 3 röplabdázástól,futástól,bringázástól már annak tartják magukat,de ez nem így van.
Én fiúként rendszeresen kosárlabdázok,mellette saját testsúllyal(fegyencedzés)edzek 1 éve és konditeremben fél éve,de nem mondanám magam izmosnak,magas vagyok és vékony,szálkás alkatú.Nekem ez volt a célom,ezt szerettem volna elérni és tökéletesíteni.De a lányoknak ez vékony!
Engem személy szerint egyáltalán nem érdekel,hogy egy lány csontsovány vagy van rajta elfogadható mértékű felesleg(tokás ne legyen,azt nem szeretem).De ők az ember minden porcikáját vizslatják és ha már nem vagy az a sportmániás,akinek az összes izomtónusa látszódik vagy a 100 kilóval szériázó tag,akkor csak fintorognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!