Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, mi bajotok van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mi bajotok van a vekony fiukkal?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 00:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pasiként válaszolok.

Figyelj az a szitu,hogy egy férfi ne legyen vékony,egy FÉRFI legyen férfi,tehát lehetőleg izmos sportos erős legyen,aki ha kell a ,,falhoz löki a csajt és rommá szexeli",szigorúan idézőjelbe,egy vékony srác egyáltalán nem férfias,egy nő imádja duzzadnak az izmok feszül a karod,széles a vállad,nagy feszes a hátsód,ezeket imádjak.

Ez ösztön egy nő ezekhez vonzódik.

Sajnos mindenképpen el kell kezdjél edzeni vagy sportolni,de sportolni kell,mert nem csak izmos leszel és jó pasi,hanem fitt és ezáltal az ágyban nagyon fogod bírni több órán keresztül,és ez nagyon fontos,hogy ne 20percig hanem minimum 1 órán keresztül de lehetőleg,és sikiítson alattad az orgazmustól,ezek kellenek nagyon.

És hidd el ha fitt vagy sportos vagy izmos akkor szinte kielégíthetetlen leszel,és a csajod szabit akar majd kivenni :)

2014. máj. 7. 01:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem se férfias egy vékony srác.

Nem érezném magamat biztonságban.Én is azt mondom legyen egy kicsit macisabb (nem kövér)alkat.

Egy fűszállal most mit kezdjek?

2014. máj. 7. 02:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem meg a vékony férfiak tetszenek. Nem a nagyon vékonyak, de inkább a vékonyabbak. Kinek milyen az ízlése.
2014. máj. 7. 07:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem semmi csak furán néznék ki vele mert én nemvagyok vékony.

Bár most jól alakulnak egy vékony fiúval a dolgaim és elfogad engem duciként.

A legtöbb véony fiúnak vékony lány kell,mert vele illik össze:)

2014. máj. 7. 08:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Én a nagyon soványat nem szeretem, de a két ajtós szekrényt sem. Én a szálkásat szeretem, ami szerintem még sorolható a vékonyak közé.
2014. máj. 7. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is leginkább a szálkásra voksolok, szóval vékony lehet, de csontvázakat megszégyenítően sovány nem (illetve igen, csak nekem nem fog bejönni). Csak legyen arányos, látszódjon rajta, hogy van benne élet, és teljesen rendben lesz.
2014. máj. 7. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!