Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeretne házasság előtt intim kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem az a kérdés ,hogy hogyan vezessem rá a szexre hanem ,hogy hogyan tereljem el a gondolataimat. Nagyon nagyon szeretem a barátnőmet és ő is engem egyszer nem is olyan sokára szeretném megkérni a kezét, de most már kissé kezdek bedilizni, mert 2éve vagyunk együtt és valljuk be 2év szex nélkül....na értitek. Eddig (nem tudom ,hogy hogyan) ,de kibírtam ,de most már kissé kezdek megkattanni. Valaki tud tanácsot adni?

2014. máj. 8. 20:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Szeretnem ha oszinten valaszolnal: mi valtozik meg ha papiron o a feleseged lesz?
2014. máj. 8. 20:48
 32/42 A kérdező kommentje:
Az ,hogy össze leszek vele kötve.
2014. máj. 8. 20:53
 33/42 anonim ***** válasza:
Mivel? El tudtok valni.
2014. máj. 8. 20:53
 34/42 anonim ***** válasza:

Miért, most, hogy párkapcsolatban vagytok, nem vagy vele összekötve?

És jól mondták előttem, a házasságot is meg lehet törni, a válás nem ritka dolog.

2014. máj. 8. 20:55
 35/42 anonim ***** válasza:
Otthagynám.
2014. máj. 8. 20:57
 36/42 Költőnő? ***** válasza:
Nagy szavak ezek de ha neadjisten szar lesz a szex, mellette maradsz és szenvedsz?
2014. máj. 8. 20:58
 37/42 anonim ***** válasza:
szívesen bezárnálak a szekrénybe úgy 1-2 hónapra gondolkodni! :D
2014. máj. 8. 20:59
 38/42 anonim ***** válasza:
hát én otthagytam volna amikor ez kiderül... vedd el mielőbb!!
2014. máj. 8. 21:08
 39/42 anonim ***** válasza:
Játszátok el hogy házasok vagytok.
2014. máj. 9. 03:04
 40/42 anonim ***** válasza:

Nézd meg Dr.Gloviczki Eszter előadását a youtube on

Érthető lesz.

Kialakult köztetek egy szoros kötelék amit a szex majd csak megerősítt....az meg hogy csak egy papír....ennél csököttebb eltunyult primitív ember már csak az aki azt hiszi hogy az abortusz nem gyilkosság...

Ezt a pár hónapot bírd ki :)

Tereld el a figyelmed valamivel

2014. máj. 10. 09:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.