Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFITÁRSAIM! Ti mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
Éppen ma döntöttem el,hogy az évek alatt megspórolt pénzem világutazásra költöm.Talán egy évre is elegendő lesz.Minden földrészt meglátogatok.
Elegem van a felelősségből meg a melóból,meg a spórolásból.
Arra spóroltam eredetileg,hogy házat veszek,vagy valami hasonló.A jövőt terveztem,családot,de nem jött össze,nincs kivel...
2014. máj. 8. 22:10
1/35 anonim válasza:
Jól teszed. Én is ezt tervezem.
OFF: végigdugom a Földet.
2/35 A kérdező kommentje:
32/F
2014. máj. 8. 22:10
3/35 anonim válasza:
Én meg eleve erre spórolok :D Csak arra, hogy Amerikát körbeutazzam a feleségemmel és egy lakókocsival :D
4/35 anonim válasza:
Sok szerencsét.
Annyit ajánlok hogy úgy élj minden országban mint a lakosság nagy része mindegy mennyi időre látogatod.
6/35 anonim válasza:
Én már bejártam a felét, és még csak 23 vagyok :D Hajrá :)
9/35 anonim válasza:
Pont én is azt akartam kérdezni, hogy miért nem fekteted be inkább? Aztán lenne pénzed utazásra és házra is.
Én felakasztani akarom magamat, szóval... még mindig jobb helyzetben vagy. :P
10/35 anonim válasza:
csak a fele helyre fogsz eljutni, mint ahová tervezed, vagy pedig 2x annyit fogsz költeni :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!