Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes ezért iskolát váltani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ezért iskolát váltani? Vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés
A volt barátommal több, mint 2 évig voltunk együtt és kb. másfél hónapja szakítottunk. Azóta mindenki ezzel van elfoglalva, hogy pl. "Miért nem jöttök össze újból?" vagy "Hogy érzed magad?" és mindenkinek el kell mondani, hogy már nem vagyunk együtt (ha rákérdeznek). Aki meg nem tudja, hogy szakítottunk, az meg még mindig úgy hív engem, hogy "az Asszony". És mindig a volt barátommal hoznak összefüggésbe. Ami a legrosszabb, hogy a magyar tanárom is állandóan szóba hozza akár órán is ezt a témát, hogy: "Hát igen, ennek a szerelemnek vége. Nem illettetek össze." meg hasonlók. És ebbe már nagyon belefáradtam! A volt barátommal úgy döntöttünk, hogy néha szexelünk, ha jól esik, mert vágyaink vannak és jó volt a szex mindig is. ( ezzel nincs problémám és nem kérek erről véleményt, hogy helyesen tesszük-e) Viszont nem tudom, hogy meddig birom én már ezt. Azon gondolkoztam, hogy lehet az iskolaváltás jót tenne és akkor nem lennék beskatulyázva ebbe az "Asszony" szerepbe. De nem tudom, hogy jó ötlet-e, mert a magyar tanárom már jövőre nem tanít, ezért nem lenne olyan tanár, aki szóba hozná a szakítás témát. És nem is nagyon köt ide semmi. Illetve a volt barátom, akivel probálunk a szexen kívül is jó kapcsolatot ápolni, de nagyon sokszor összeveszünk, amitől még jobban összeomlok. És van egy barátnőm, de nem mindig őszinte hozzám. Rajtuk kívül nincs itt senkim. Közvetlen lány vagyok, tehát ilyen haverok vannak, de az mégsem egy igaz barát. De már csak 2 évet kén kibírno, lehet, hogy nem lenne értelem egy megszokott osztályközösségből egy vadidegen osztályba menni. Most mit csináljak? Váltsak iskolát vagy ne? Hogyan lépjek túl ezen? Kérlek, segítsetek!!!
2014. máj. 9. 00:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és 17/L
2014. máj. 9. 00:01
 2/6 anonim ***** válasza:

ez valami tanyasi iskola,h mindenki a másikról dumál? :D

Szerintem is válts iskolát...

2014. máj. 9. 00:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Vedd fel az eléd dobott kesztyűt, lépj ki a másik árnyékából és mutasd meg ki vagy:) Ne futamodj meg, az csak megalkuvóvá tesz.
2014. máj. 9. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges
2014. máj. 9. 00:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez valami kommunista iskola hogy kitört az osztályharc?
2014. máj. 9. 00:05
 6/6 anonim válasza:
Remekül mutatja az iskola szintjét mind a tanárok, diákok, mind a te hozzáállásod a dolgokhoz.
2014. máj. 9. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!