Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltántorodtam a csóktól, megbántottam ezzel?
Sziasztok! , kb egy hónapja vagyunk együtt a barátommal (ő 19) (nekem ő az első) és nem rég szájra puszi volt még csak, és valamelyik nap egyszer csak megcsókolt vagyis félig volt csók mert elhúzódtam, eszméletlenül megijedtem beparáztam, majd ma mikor hazakísért a szájra puszit elkezdte csókba átvinni és igen megint elhúzódtam egyszerűen be pánikolok mert még nem volt az életemben soha csók és hiába mondták nekem páran hogy a csók az jön magától meg hogy nagyon jó lesz , valahogy még sem mert nálam ez nem jön magától , egy szájra puszival elköszöntünk és ennyi, nem ír üzenetet és félek hogy megbántottam :( valaki valamilyen tanácsot tudna adni mert az most nagyon rám férne !
köszönöm, 17/l
Szerintem az a legjobb, ha elmondod. Mert így nem tudja hova tenni, és mást feltételezhet.
Ha nyílt lapokkal játszol, az neki is jól esne, és talán jobban odafigyelne akkor :)
Ne parázz ;)
Igez ez néha nagyon bántó tud lenni.
Ezzel azt sugallod hogy nem szereted vagy undorodsz tőle.
Beszélj vele és mond el hogy neked ez az első és félsz kicsit hidd el meg fogja érteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!