Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy ilyen fiú esetében?
Figyelt kérdés
Van egy fiú. De nem tudok eligazodni rajta. Másfél éve hogy nem láttuk egymást, és végre összejött egy találkozás. Minden rendben, volt. :).. és elkezdtünk beszélgetni.. Viszont neki egyszerre több lány tettszik.. és véleményem szerint nem tud dönteni, vagyis... nem tud különbséget tenni, a barátság és a " szerelem" között. És úgy érzem kihasznál.. mert amíg nem ismer meg egy újabb lányt, addig jó vagyok neki, aztán meg van hogy egy hétig nem jelentkezik. A bizalmát, és a becsületét már rég eljátszodta. :( így nem tudok bízni benne, amii máár barátságnál nagyon fontos. A másik dolog hogy én egy picit többet érzek iránta.És nem tudom ő hogy érez: mert egyszer bokól nekem, máskor meg ahogy írtam az előbb , nem jelentkezik.. mintha nem is léteznék. Mit tegyek? szerintetek kihasznál? :( felejtsem el? Értelmes válaszokat kérek, 16/L.2014. máj. 9. 19:24
1/5 anonim válasza:
Sztem kihasznál.
Miért nem keresel olyat, aki odavan érted?
2/5 A kérdező kommentje:
Nemtudom, ha kiakadok, akkor én vagyok maga a hisztéria, és folyton ezt sem akarom csinálni, mert aztán azt kezdi el rólam, hogy egy idegbeteg leánka vagyok! és ha elmondom mi bánt.. Ilyeneket ír: X-et én már nem szeretem, nem lesz semmi köztünk. :|tudom magamról, hogyha most megírom neki, hogy "kész legyen, vége ennek" akkor előbb-utóbb megbánom. Mért nem keresek? :( lenne, sok, sok fiú, de őt nem tudom kiverni a fejemből!
2014. máj. 9. 19:29
3/5 A kérdező kommentje:
vagy.. esetleg aki odavan értem, az nekem meg nem tettszik. :|
2014. máj. 9. 19:34
4/5 anonim válasza:
Ilyenekkel nem érdemes foglalkozni,majd rájössz magadtól.
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt mind tudom, sőt azt is.. hogy nem érdemes sírni ilyenek után! még fiatal vagyok, és bízok abban hogy megkapom azt aki, nem fog így viselkedni velem, és nem szorakozik az érzéseimmel. :)
2014. máj. 9. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!