Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt pszichológus?

Figyelt kérdés
Akivel komolyan el lehetne beszélgetni.
2014. máj. 9. 22:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig mindenkiből hirtelen pszichológus lesz.xd
2014. máj. 9. 22:16
 12/19 A kérdező kommentje:

Egy időben nagyon sok minden összejött az életemben, és nem tudom feldolgozni, nem tudom, hogyan tegyem. A családom sem tud segíteni rajtam, a nyakukon vagyok de emberek közés sincs kedvem menni.

21 éves koromban terhes lettem, majd a gyermekem szív problémákkal született, és az orvosok nem tudtak rajta segíteni és elvesztettem.

A családom anyum és apum akkoriban, megutált azért mert terhes lettem gyakorlatilag egy ismeretlentől egy 33 éves embertől. Ő eleinte mellettem maradt de elment külföldre és itthagyott, így haza kellett költöznöm ahová nem szívesen mentem.

sokan megutáltak emiatt barátok is.

Édesanyám hazaköltözésem után elkezdett inni és 3 éve ő is meghalt.

eléggé nyúzottan nézek ki sokat fogytam és sehová nem vesznek fel, mert roncsnak néznek. Apummal élek aki amúgy is keveset keres. Ez már 4 éve tart.

2014. máj. 9. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát igen ezazért dúrva és nem lehet 1 alkalommal megoldani.
2014. máj. 9. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom nehéz lehet neked
2014. máj. 9. 22:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Inkább keress fel egy igazi pszichológust, itt nem hiszem h bárki tudna segíteni ez tényleg komoly probléma de minden jót kívánok.
2014. máj. 9. 22:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Valódi orvos, pszichológus tényleg sokat segítene. Én a helyedben már rég elmentem volna, idegroncs lennék.

Sajnálom egyébként.

2014. máj. 9. 22:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy keress fel egy igazit, személyesen. Túl nagy a problémád, ahhoz, hogy írásban megoldódjon, és tartok tőle, hogy ebben az esetben csak ártanánk neked. Sok sikert! És ne érezd kellemetlennek, hogy segítséget kérsz egy pszichológustól, mert nem az, inkább erős jellemre utal!
2014. máj. 9. 22:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Pszhihológus elég drága nem hinném hogy lenne pénze hiszen irta nemdolgozik
2014. máj. 9. 22:37
 19/19 Költőnő? ***** válasza:

sztk-ra nem küld el a háziorvosod?

igaz ők nem a legjobbak, mer "ingyé van", de több mint a semmi

2014. máj. 9. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!