Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nagyon nagyon sok lányok?
Nem tudni de mindenhonnan ez jön, ha nem tűnt volna fel.
Ott az Old spice reklám ami egyenesen a pofádba nyomja azt, hogy ők férfiak mi pedig egy darab szar.
Amúgy fingjuk sincs arról hol kezdődik egy férfi, még ők maguk sem nőként gondolkodnak hanem hülye lányként. Ha visszagondolok, 16 évesen nekem is ő volt az álomnőm.
Ezt neveli beléjük a média.
Bár én eddig csak az 'érzelmes' típusú kiírásokkal találkoztam eddig a fészen.
Nem azért nem néznek semmibe, mert nem vagy eléggé kigyúrt meg menő, hanem mert hisztizel, mint egy kis pisis. Mert ez igenis hiszti és egy férfi nem csinál ilyet.
Amúgy vicces, hogy "trainingislife" a neved és ilyen kérdést teszel fel...
:D
Az ilyenek mint te, járnak ki utcára? Szoktál látni párokat? Szerinted minden csaj kanja ki van gyúrva?
Ha ezekre őszintén válaszoltál, utánna pofázhatod a hülyeségedet tovább. Bár értelme már nem lesz.
Fordítok: Brühühü
Kb ennyit tudtam kihámozni a kiírásból. Amúgy mindenki azt vesz észre amit akar, aki kicsit nyitottabb szemmel jár az látja hogy nem csak tökélestes tesű párocskák mászkálnak az utcán, az egyetemi campusokon meg pláne.
kérdező, neked meg nem barátnő kellene hanem egy kis önbecsülés, hogy mindezt magadért tedd, amíg a lányok képzelt igényihez igazítod magad meg az értékrended, saját magad alázod meg alacsonytod le.
Btw a normális mindenkinek mást jelent, szerintem sok mindent el lehet mondani az itt rinyáló fiúcskákról de a "normális" jelző nem szerepel köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!