Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen levelet írjak?

Figyelt kérdés
Versenyre készülök és előre kell megírni egy szerelmes levelet, verset. Fiúnak kell írjam, akibe nem vagyok szerelmes sőt olyan túl jóban sem vagyunk. Tudtok néhány ötletet mondani amit írhatnék? Nekem nem igazán megy..

2014. máj. 15. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
amikor a bableves a fejembe szállt olyanokat durogtattam...és onnan jött ez az ötlet, hogy ezt a levelet írtam neked
2014. máj. 15. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már írtam párat, nem olyan nehéz az...:)
2014. máj. 15. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Szokam írni ilyet. Ha kell a levél és győzni akarsz, katt rám! :D
2014. máj. 15. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
csak annak nehéz megírni aki nem szerelmes, mert a művészet a lélek tükre és az érzelmeket sugallja, ha nincs érzelem nincs ihlet, és nincs alkotás.
2014. máj. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!