Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki utálja az életét?
Figyelt kérdés
Annyira elegem van már mindenből semmi kedvem élni se. Más is érez így?( nem tervezem megölni magam)2014. jún. 16. 12:14
21/23 anonim válasza:
Én igazából csak az embereket utálom, egyedül k.urva jól ellennék, mindig le tudom foglalni magam valamivel(ezért is nem értem sosem, aki azt mondja, hogy unatkozik). Ha találnék egy olyan nyugis munkát, ahol egyáltalán nem kell találkoznom emberekkel, én lennék a legboldogabb! :d
22/23 anonim válasza:
Legtöbbször igen,néha van 1-2 pozitívum,de azok nagyon aprók,ezen felül pedig mindig "földbe döngöl" az élet keményen...
A családom egyik része teljesen jó,a másik katasztrófális,és mindig csak a baj van vele,és persze legtöbbször nekem kell helyre hoznom,és nekem ég a pofámról a bőr helyette is...
Barátnőm még soha nem is volt,nem is tudom lesz-e valaha,barátaim nincsenek már jó ideje,van pár haver egyetemről,de nekik is csak akkor kellek ha kell valami anyag...
Szóval magányos vagyok eléggé,nem is nagyon van kivel ide-oda mennem,így legtöbbször kb. 2 havonta egyszer elmegyek valahova egyedül koncertre,és ennyi.Tesómmal még néha ide-oda elmegyek,de az is ritkán van nagyon,mert elfoglalt.
22/F
23/23 anonim válasza:
Oh én kegyetlenül utálok élni, erről főleg egy személy tehet a Dominika, mivel ő egy igazi seggfej mármint velem szembe pedig én kedvelem őt, dehát neki annyira tökmindegy, hogy létezem felőle akár egy egész gyilkos hangya is mehetne a szemembe mikor lefele zuhanok a hegyről amiről szándékosan ugortam le de közbe meggondoltam volna magam csak a szél ellökött úgy mondd rásegített xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!