Lehetek terhes? Félek.

válasza:Nem hiszem, de ha terhes az ember akkor is lehet menstrúáció. Ha rendesen megjött egyébként nem valószínű. Azért vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj.
Sajnálomm, hogy ilyen fiatalon veszítetted el....még nem vagy felnött, de nem akarok ítélkezni. Minden jót neked!

válasza:

válasza:

válasza:Vegyél egy tesztet, és kiderül.
És ha nem haragszol meg, hogy lehet úgy lefeküdni valakivel, hogy nem tudod mi történik? Nem élvezett el elvileg? És gyakorlatilag? Behatolt vagy sem?
Ha nem tudjátok mit csináltok, akkor ne csináljátok, mert abból baj lesz. Nem gondolod, hogy el kellene beszélgetned, mondjuk az anyukáddal, még mielőtt valami orbitálisan nagy marhaságot hoztok össze a szintén okos barátoddal?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A múlthónap óta valahogy elkezdett nőni a cici sokkal változékonyabb a hangulatom és zaba géppé váltam ... igen ám de múlthavi mensi is késett de megjött a megszokott ideig tartott de a végére barnás volt 1-2 napig . Akkor is volt egy női megérzés h terhes lehetek de...
Vagy akkor már kivan zárva? (vérzésem még pár nap múlva 'lesz')
Eddig 1ik barátommal sem védekeztünk, csak néha gumival, általában pont a vége előtt ki szokta venni... de tegnap este 1ütt voltam 1fiúval és nem vette ki és belém élvezett de azt mondta hogy nem lesz baj mert úgy is kifolyik.. lehetek terhes? nem is ismerem azt a fiút...
21 napja együtt voltam a barátommal, de nem volt igazán komoly együtt lét, kb 10mp percig volt bennem gumi nélkül. Igen, tudom, hiba volt, főleg mert semmi fogamzásgátlót sem szedek. Nem tudom terhes vagyok-e, most megjött a menzeszem, ahogy kell, de ma van a 4 napja,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!