Ciki ha egy csak 21 évesen szűz? Am jól néz ki.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hát ha ahogy te írtad: aranyos, szexi stb a barátnőd, akkor ezt minek megkérdezni hogy ciki-e??
Ha neki nem gond, és neked sem, akkor miért lenne ciki??
Kapcsolódó kérdések:
25 feletti lányok, ti örülnétek ha kiderülne az újdonsült barátotokról?
Jobban mondva fizikálisan már nem az, hiszen ő sincs fából és az ember azért csak ismeri a saját testét, de még soha nem volt együtt úgy senkivel (szóval elvileg még szűz), egyrészt így alakult különböző külső körülmények és tényezők miatt, másrészt nem az a...
Nem az én kérdésem, de a legjobb barátnőm 21, de még nem volt együtt senkivel. Szerintetek ciki vagy inkább jó dolog, hogy eddig megtartotta hideg vérét? :)
Érdekes ez a kettősség, nem? Ennyire vakok a szülők? Vagy ennyire "jól" hazudnak ezek a kiscsajok? Ennyire nem tudnak arról az őseik, mivel üti el az időt a kis angyalkájuk délután, hétvégente, a nyári táborokról nem is beszélve?
Itt most nem az "elvárásokat" értem. Nem azt mondom, hogy baj, ha valaki 18 és szűz. De nem értem, hogy attól, hogy valaki 14 éves, attól mért nem lehetne felkészült nemileg? Tudom, tudom... a teste nem kifejlett még ehhez, de millió ember van, aki olyasmit csinál,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!