Mennyi az esélye, hogy terhes lehetek?

válasza:Ugyanannyi, mint amikor nincs szünet. Szünet alatt is véd.
Miért hiszel jobban a barátnőknek, mint a gyártóknak?

válasza:

válasza:

válasza:Hát például a Kalmopyrin.
Kapcsolódó kérdések:
Novemberben együtt voltam barátommal (nem védekeztünk) rá pár napra megjött..de most olyan tüneteim vannak mint aki terhes..(hányinger,szédülgés,elég kívános is vagyok) szerintetek lehetséges hogy terhes vagyok? esetleg csináljak tesztet??
múlt hónapban menzesz alatt lefeküdtem a barátommal. nem védekeztünk de utána zuhanyoztam jó alaposan. azóta megjött. lehetek terhes, most a 14. 15. napon ugye van az ovulációm. ettől görcsölhet a hasam meg van egy kis fehér folyásom is nincs gondom ugye
Kesik a menstruaciom, lehet mas oka is mind peldaul a felfazas? Koszonom elore a valaszokat
A barátommal kb 10 napja óvszer nélkül csináltuk, majd rá 5 napra ugyancsak óvszer nélkül. Én nem akartam, de azt mondta csak egy kicsit, és hogy nem lesz baj. Nem élvezett belém, és egyik sem tartott tovább öt percnél. A napokban fogok feliratni fogamzásgátló tabit....
A baratommal lefekudtunk,es az elso elelvezese utan levette az ovszert,es utana ra egy fel orara nem hatolt belem,csak erintkezett a nemi szervemmel az ove!Kerestem hasonlo kerdest,de nem talaltam sajnos.Segitsetek!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!