Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a szerelmem sokkal hevesebb érzelmeket vált ki belőlem, mint bárki más?

Figyelt kérdés

Itt a negatív érzelmekre is gondolok, nem csak a pozitívakra. Pl. rá egy apróság miatt is sokkal jobban haragszok, mint másokra, egy nagyobb dolog miatt, és ezt mindig szóvá is teszi, de egyszerűen tőle esik a világon a legrosszabbul, ha megbánt.

De soha nem is hiányzott még úgy senki, mint ahogy ő szokott (pl. honvágyam sem volt soha nyaralásokkor, pedig olykor egész nyarakat voltam oda a nagyszülőknél). Soha nem ragaszkodtam úgy senkihez, mint hozzá (immár 8 éve, túl tűzön, vizen, hullámvölgyeken, viharokon stb.), és nem féltettem még magamon kívül senkit úgy, mint őt.

Mennyire szokványos az, hogy valaki még a köd elülte után is, érzelmek egész skáláját sokszorosan felerősítve hozza ki belőlem?

(negatív irányban egyébként a közeli hozzátartozóim is ki tudják hozni belőlem az "állatot", de csak hajszál híján ennyire, pozitív irányban meg egyes egyedül a gyermekünk van, lemaradva tőle egy jó vastag paraszthajszállal, de tényleg nincs senki más, aki ezt a szintet közelítené)

2015. febr. 1. 23:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Egyébként a kérdés abból az apropóból született, hogy párszor fölhozta már, hogy rá miért haragszom jobban (mint bárki másra)? De én is csak azt tudom mondani, hogy ő áll hozzám a legközelebb, ő számomra az egyik legfontosabb ember, mert szeretem. Az ő véleménye fontosabb, ő sokkal könnyebbent bánt meg stb. Vele élőszóban nagyon nehéz "hideg" vitákat folytatnom, ésszerűen érvelnem, nyugodtnak maradnom stb. Az azt jelentené, ha képes volnék rá, hogy már kevésbé számít nekem. Hogy talán már nem is szeretem. Vagy egy kávé, pár cigi, pár nap nem találkozás után, plusz jó kedvemben, egy nyugod pillanatomban kapott el, és már előre tudtam, hogy mit mondjak neki.. na ez hülyén hangzik, de igaz :)

Na szóval ez volt, ami tulajdonképpen fölvetette a kérdést.

2015. febr. 2. 00:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Vagy úgy. Én magyar vagyok, ő nem. És itthon történt, ha ez bármit is számít.
2015. febr. 2. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!