Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gaz ha egy lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gaz ha egy lany reszeg?

Figyelt kérdés

Szerintetek miert erzem magam kellemetlenul minden ivaszat utan reggel?

Felek hogy ki tudja mit csinaltam mert alig emlekszem valamire...es felek hogy lenyomtam valami hulye szoveget vagy valami...

Mert amugy en inkabb csondesebb vagyok az eletben de ha iszom...

Szerintetek mit kezdjek ezzel?

2015. febr. 22. 08:50
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

En nem azert ittam mert huuu akkor felnott leszek..

Vagy mit irtal..

Hanem mert tok sok szarsag ert mostansag es neha kikell eresztenem a problemakbol eredo idegesseget.. mert nem birom mashogy mar jol erezni magam...

Ez az oka.

Es felek hogy nagyon rakapok egyszer mert apukam viszont nagyon reszeges volt ( mar nem elunk egyutt, anyu megszoktetett kicsi koromban tole) es en nem akarok olyan lenni

Csak valahogy igy tudom jol erezni magam :(

Lehet gaz de ez van..

Bocsi az OFF ert

2015. febr. 22. 09:06
 12/31 anonim ***** válasza:

Ettél valamit egyáltalán mielőtt megittad azt a kevés bort? Mivel, ha nem tudnád, éhgyomorra felelőtlenség alkoholt fogyasztani.

Ha meg tudod, hogy már egy kevés is kiüt, akkor igyál kevesebbet, egyél rá, vagy pedig a legegyszerűbb az lenne, ha nem fogyasztanál alkoholt.

Nem kötelező inni.

Egyébként meg szerintem eléggé visszataszító látvány lehet, ha egy lány részeg.

2015. febr. 22. 09:06
 13/31 anonim ***** válasza:

ui: és szerintem az is eléggé fura és gáz, hogy ha te piával tudod csak kiengedni a gőzt!

Másképpen nem megy véletlenül?

2015. febr. 22. 09:08
 14/31 anonim ***** válasza:

Ha neked az alkohol kell ahhoz hogy kiereszd a feszültseget akkor mar nem jarsz jó úton. Par ev/tized múlva ebből lesz az alkoholizmus ha kicsit megszokod.

Keress valami alternativ modszert ami lenyugtat. Hobbi,forro fürdő,tanc,szex,edzes stb.

2015. febr. 22. 09:10
 15/31 A kérdező kommentje:

Igen ettem!

Direkt azert vettem melle 1 nagy csomag ropit plusz itthon meg ettem indulas elott egy zsiros kenyeret mert tudom h ez van..

De azert nem gondoltam hogy 5 deci ennyire megut..

2015. febr. 22. 09:10
 16/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a legnagyobb hülyeség amit ki lehet találni... (attól hogy jól berúgsz nagyobbnak hiszed magad.... utálom ezt hallani)

A zsír nem segít, csak gátolja egy ideig az alkohol felszívódását, majd egy idő után lebomlik a zsír és egyszerre fogja bontani az alkoholt.

Egy csomag ropi és egy zsíros kenyér nem nagy kaja:) Egyél kicsit többet, de figyelj arra hogyha a többet eszel a pia lassabban üt meg viszont több ideig.

Nem leszel alkesz ha nem ebből fog állni minden pénteked/szombatod és egy idő után minden nap.

Tarts be egy mértéket. A te mértéked! és nem lesz baj:)

2015. febr. 22. 09:17
 17/31 anonim ***** válasza:
Emiatt lett vege egy kapcsolatomnak kb 1 hete..:( sokat ittam es leirtam sracnak, hogy mit erzek, es ez meg szornyen korainak bizonyult. Nagyon megbantam, nem is iszom egy ideig...:( :( :(
2015. febr. 22. 09:17
 18/31 anonim ***** válasza:
15-össel értek egyet: az alkohol nem oldja meg a problémáidat, és ha erre próbálod használni, az függőséghez vezethet. Nézz szembe a gondjaiddal, ha olyan szintűek, fordulj szakemberhez! Ha apád ivott, akkor neked végképp látnod kellene, hogy az ital nem segít, csak újabb problémákat okoz. Pl. hogy azon kell aggódnod, hogy vajon miket beszélhettél előző nap.
2015. febr. 22. 09:19
 19/31 A kérdező kommentje:

19-es

Igen tudom. Epp ezt irtam le baratnomnek elobb.Hogy en tobbet nem iszom mert elegem van hogy mindig azon aggodom hogy vajon mit beszelhettem elozo nap.

Eg a fejem mert kitudja miket mondtam.

Csak szar, mert gondoltam mar olyanra is, ha peldaul valami olyan helyre kell mennem ahol teljesitenem kell, vagy beszelni akkor itthon meg iszok egy rovidet es akkor jobban el tudom engedni magam.

De tudom h ez alkoholizmishoz vezet , csak ezt a szar falat ami bennem van valahogy nem sikerul lebontani, es ha iszom picit akkor batrabb leszek...

Szoval igen...

2015. febr. 22. 09:25
 20/31 anonim ***** válasza:
Azt elmondod hogy szerinted mitől van benned ez a ,,fal''?
2015. febr. 22. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!