Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! LÉÉGYSZI SEGÍTSETEK! FONTOS!?
Nos az a problémám h nagyon fáj amikor szőrtelenítek.Általában magamat szoktam epilálni,de egyre jobban fáj,és nem szokom,és h tudnátok vmi tanácsot adni vagy más szőrtelenítő módszert ajánlani,mert ezt kezdem egyre jobban nem bírni,és még az lenne a kérdésem h a gyantázás az tényleg nem annyira fáj mint az epilálás??Tapasztalatok??Jah és nem akarok borotválni,mert nálam az nem jött be.
az ÉRTELMES válaszokat előre is nagyon köszönöm :)
15/L
23:41
kössz azt inkább kihagynám
hát én az epilálást még nem próbáltam, de nem is merem :) majd max a gyantázást... sztem ha az epilálást bírtad eddig, próbálkozz meg a gyantával...egyszer kibírod, és ha nem fáj annyira, maradhatsz annál...
ha ez sem működik, akkor ott vannak a szőrtelenítőkrémek...igaz, rohadtbüdösek, és gusztustalan is, mikor le kell szedni meg kísérletezgetni kell vele, hogy mindenhonnan eltűnjön a szőr, de ez teljesen fájdalommentes és a hatása tovább tart pl, mint a borotváé
okés,köszönöm
:)
Menj el végleges szőrtelenítésre,ha ennyire baj a szőr
Pár alkalom,jó sok pénzért és soha többet nem lesz a kívánt helyen egy szőrpelyhecskéd se.
a lábaimat és a hónaljamat epilálom, a nemi szervem gyantázom, csak a szemérem dombot és alul borotválom.
a gyantázás is ugyanúgy fáj, mint az epilálás, csak itt az az előnye, h egyszerre több szálat tépsz ki a bőrből, nem egyesével, ahogy az epilálásnál, így lényegében nem fáj annyira...nem tudom ezt jobban megfogalmazni, bocsi
18/l
23:46
nekem nem az a bajom h nagyon szőrös vagyok., mert nem,csak maga a szőrtelenítés folyamata fáj
és köszi mindenkinke a gyors válaszokat :)
mindenkinek fáj
ne hisztizz.most te mit epilálsz?melyik testrészről van szó?
nekem különösen erősek a szőrszálaim és összeszorítom a fogam és kibírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!