Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem lehet a baj? Lassan 17...

Velem lehet a baj? Lassan 17 éves lány leszek. És nem volt még barátom, Engem elégé zavar már, mert az összes barátnőmnek van /volt barátja. Meg már nem is szűzek.

Figyelt kérdés
Meg mindig kérdezik na van fiú aki tetszik? és ez már nekem kezd unalmasá válni.. Meg a másik hogy mindenki pasizik én meg nem vagyok olyan hogy a fiúk után futkározak.. lehet hogy szerepet játszik hogy sokkal komolyabb típus is vagyok.. Lehet ez baj? Előre is köszönöm a válaszokat!:)
2010. márc. 14. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%
A szüzesség problémádat megoldhatjuk:)
2010. márc. 14. 10:13
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Hogy nézel ki?:) Nem akarok bunkó lenni, de lehet, hogy nemjössz be a pasiknak, nem?:D

Viccet félretéve, ne bánkódj emiatt, én 18éves fiú vagyok, és még nem voltam csajjal -.- (mondjuk én csúnya vagyok...)

Majd idővel megtalál valaki Téged is, aki nem csak arra menne, hogy megdugjon, hanem szeretne Téged azért, amilyen vagy:)

Legyél éber, és ne hesegesd el ha valaki elkezd közeledni feléd:) De vigyázz a hátsó szándékokkal;) Amúgy meg ez nem verseny futás, hogy ki mennyi idő alatt lesz nem szűz... Csatlakozni akarsz a kiégő lányokhoz, akik összevissza dugatják magukat, aztán kb 10év múlva meg már kiégnek? Jó, jó tudom fiatalok vagyunk, élvezni kell/kéne az életet, de azért mértékkel:D

Amúgy ha van kedved ismerkedni, dobj egy üzit, vagy MSN címet, és beszélgethetünk:-)) Aztán majd meglátjuk, hogy mi is lehet a baj=) Ha írsz privát e-mailt, írd ide is, hogy küldtél, mert sűrűn figyelem(Y):D

2010. márc. 14. 10:54
 3/12 anonim ***** válasza:
igen a hátsó szándék sok helyen ott van :D:D
2010. márc. 14. 10:59
 4/12 anonim ***** válasza:
10:59-es, most célozgatsz?^o)
2010. márc. 14. 11:01
 5/12 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj. Nem tudom miért hiszi azt mindenki, hogy feltétlenül járni kell valakivel mindenáron és ha lehet már 18 éves kor előtt elvesztenie a szüzességét, mintha ezen múlna a világ egyensúlya...

Majd jön ha jönnie kell. Ha valaki tetszik legyél ügyes, ha nem, akkor felesleges erőltetni.

2010. márc. 14. 11:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne felj sokan hazudnak a szuzessegukrol, hogy ne logjanak ki a sorbol. 16 evesen egyaltalan nem vagy elkesve! Szerintem e-miatt ne aggodj.Ne kapkodj, hogy egy pattanasos srac benan atsegitsen minel elobb...az elsore mindig emlekezni fogsz a 12.-ikre max par honapig, nem leszel venlany meg ha betoltod a 17-et.
2010. márc. 14. 11:53
 7/12 anonim válasza:
Nem, nem baj, hogy vársz az első alkalommal. Ne kövessed a barátnőid példáját, ha az neked nem tetszik. Inkább lógj ki a sorból, mint olyat tégy, amit később megbánsz. A másik, hogy jó szexhez, és különösen az első együttléthez figyelmes partner kell, akik igazán szeret.
2010. márc. 14. 11:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Őszintén, hány ugyan ilyen kérdést dobott ki az oldal, mikor kiirtad a kérdésed?

amúgy én 18L vagyok, és még nem volt. Én úgy voltam vele, ráérek. Most kezdek komolyabban érdeklődni a másik nem iránt... nem kell elkapkodni semmit

2010. márc. 14. 13:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Én kb. 15 évesen kezdtem el ezen aggódni, és sajnos már 8 éve folyamatosan aggódok :( Arra azért figyelj oda, hogy ha akarsz majd fiút, akkor legyen olyan társaság, amibe tudsz járni, és ahol egyfolytában új embereket ismerhetsz meg, aki egy haver haverjának a haverja stb. A legtöbben összejövés szerintem ilyen táptalajon történik.

Tehát hogy a lehetőség meglegyen.

Mert én rájöttem, hogy ez a másoknak alapvető dolog mennyire tud hiányozni a becsajozáshoz is. (Amúgy fiú vagyok, és csúnya nem, inkább fejben lehetek csúnya. És sajnos a lányok inkább azzal foglalkoznak) Mert a barátkozással is hadilábon állok.

2010. márc. 14. 14:06
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat.! amúgy Mondták hogy nem vagyok csúnya, de akkor miért nem közelednek felém? Lehet nem vagyok elégé barátságos...://
2010. márc. 14. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szerelmes vagyok a magyar tanárnőmbe.23 éves lány vagyok. Veletek volt már hasonló eset?

Nemrég ismertem meg. Egyik nap alkalmával épp magyar óra következett, akkor még nem ismertem őt, de nem fogjátok elhinni, amint beléptem a terembe, rögtön hatással volt rám.

Szerintetek szánalmas, hogy egy 21 éves lány sír az exe után?

Nem tartott sokáig a kapcsolat, a lány nagyon nagyon érzékeny típus, ez a fiú volt a 2. az életében. Szakítás után 2-3 hónappal még sírt utána.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!