Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs Facebook oldala, az hogy akar kommunikálni egy másik emberrel akivel ismerkedik és randizni akar vagy szerelmet?
de ti mennyit találkoztatok? mert én pl heti 2-3 napnál (és az se 24 óra) többet nem tudnék megoldani, de a beszélgetésre meg ott az igény
és téged nem zavar, hogy 6-10ig nem tudsz semmit csinálni? vagy hogy csinálsz kaját, hogy mész el wcre, hogy fürdesz? bocsi csak tőlem ez annyira idegen, meg nem is szeretek sokáig telefonálni azért kérdezem.
Hát nem tudom. Én fent vagyok az említett közösségi oldalakon, használom is. Párom kevésbé aktív, de beszélgetni pl. messengeren szoktunk napközben.
Hogy őszinte legyek, visszasírom azokat az időket, mikor még nem volt okostelefonja. Napközben sokkal különlegesebb volt az, hogy lestem a telefont, mikor lesz pár perce, hogy rám csörögjön. Vagy hogy tudtam, hogy ő várja ugyanígy a szerelmes sms-eimet, amit két ügyfél között írtam neki (még akkor is, ha nem tud válaszolni).
Azzal, hogy egész nap online az ember, ezeknek elveszett a varázsa. És én ezt azért sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!