Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha valaki 18 évesen szűz?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 10:35
2/15 anonim válasza:
Az sem ciki, ha valaki 28 évesen szűz. Mindennek eljön az ideje. Vagy nem. És ha nem, akkor mi van? Én speciel 18+ évesen csókolóztam először(és szex is akkor jött), ettől függetlenül nem tartottam magam elmaradottnak, holott azért fiútársaság, meg a középiskolás "mindenki kavar már valakivel" dolog miatt kaptam visszajelzést, hogy "te méég neeeeeem?!..". Ennek ellenére mára több kapcsolatom volt, mint az akkori haveroknak. Nyehehehe. Nem mintha ez számítana.
24f
4/15 anonim válasza:
Attol fugg lany vagy fiu. Fiuknal nagyon gaz, lanyoknal ertek.
6/15 anonim válasza:
4-es és 5-ös válaszoló, látom nagyon érettek vagytok. Az ilyenek inkább fogják be. Nem ciki egyáltalán.
7/15 anonim válasza:
A kérdés ciki. Az, hogy szűz vagy, csak egy állapot. Majd lesz más is :)
8/15 anonim válasza:
Továbbra is ciki! ;) És nem fogjuk be. :D Kedves anyukák és apukák nyomás más kategóriába! Ez manapság gáz.. ha tetszik ha nem! :)
9/15 Titusztitusz válasza:
Nem...Minek volna ciki????
10/15 anonim válasza:
Attól függ. Ha kapcsolatban vagy és még vártok a dologgal, akkor nem. Ha egy lúzer vagy és a kutyának sem kellesz, akkor ciki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!