Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha valaki 18 évesen szűz?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 10:35
11/15 anonim válasza:
Az előttem lévő szépen megfogalmazta! :D Igaz... de szerintem ha várnak vele az még mocskosabb dolog! :D MIRE VÁRNAK?? :D
12/15 anonim válasza:
nem nagyon foglalkoztat mások szexuális élete, így cseppet sem tartom cikinek...
13/15 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak, 21 éves vagyok és szűz :D
Szerintem nem ciki. :P
14/15 anonim válasza:
Én is cikinek tartottam, hogy 22 évesen szűz vagyok, fél éve veszítettem el, most pedig már nem értem miért tartottam annak, mikor semmi ciki nincs ebben. Nem maradtam le semmiről, a lehető legjobb emberrel veszítettem el, akivel azóta is szeretjük egymást. Nem panaszkodott még, hogy nem jól csinálok esetleg valamit, sőt nagyon is meg van velem elégedve, tehát nem érzem hátránynak, hogy jóval tapasztalatlanabb vagyok a páromnál, mert ez csak ritkán ütközik ki, amikor valami új dolgot próbálunk, de gyorsan tanulok 😊 Nekem egyedül azzal volt bajom, hogy a párom orál közben szerette volna, ha a számba élvezhet, én meg ódzkodtam tőle. Mondtam neki, hogy oké próbáljuk meg, aztán majd meglátjuk. Kipróbáltuk, elsőre fura és váratlan volt, viszont semmi bajom vele, sőt a tudat h neki ezzel örömet okozok, engem is beindít újra 😊
15/15 anonim válasza:
Ha cikinek érzed, akkor az. Ha nem érzed annak, akkor nem. Szard már le a külvilágot, magadban építs ki egyet.
Amúgy nyugi, Kurt Cobain is megmondta, hogy senki se hal meg szüzen, mert az élet mindenkit megb.@.sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!