Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fizettetek már a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizettetek már a párotoknak szexért kapcsolaton belül a feeling kedvéért?

Figyelt kérdés

2016. jún. 22. 10:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdező ugyanaz aki ezt a kérdést is feltette:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcso..

2016. jún. 22. 11:21
 12/17 A kérdező kommentje:
nyomozónak ne menj azért, mert béna lennél :)
2016. jún. 22. 11:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

#2-3: ne legyetek már ennyire egyszerűek. Miért gondoljátok, hogy ennek megalázónak kell lennie a nőre nézve? Ő ugyanúgy benne lehet. Én jellemzően figyelmes és odaadó vagyok a szexben, de időről időre különféle szerepjátékokat játszunk, amikor szándékosan kísérletezünk különféle helyzetekkel. Volt, amikor a barátnőm konkrétan azt akarta, hogy prostinak tekintsem (csak a szex alkalmával, amúgy megvan a kölcsönös tisztelet, ne értsétek félre). Azt az izgalmat kereste, amikor használják őt, amikor kénytelen teljesen átadni magát egy sebezhető helyzetben, érzelmek nélkül. Fizetni mondjuk nem fizettem neki, ez nem merült fel, de igazából mindegy. A lényeg az, hogy ezt is, mint minden mást, közös megegyezés alapján kell csinálni, akkor nincs vele baj.

#7: ezen igen jót nevettem, köszi :D

2016. jún. 22. 12:35
 14/17 anonim ***** válasza:

nem azért, de nincs okom szégyenkezni a nyomozói teljesítményemért, mert többen is mondták h szakmát tévesztettem és nem nyomozónak mentem

rólad is kitudnék deríteni ezt-azt, sőt...

2016. jún. 22. 13:51
 15/17 A kérdező kommentje:
jujj, azért ne mondj már el mindent itt rólam lécci
2016. jún. 22. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi?? Az neked feeling, hogy ku.rvának nézed a nőd?? Te jó ég. Nem, nem fizettek. De nem is hagynám. Sőt...ha ilyen jutna eszébe a férjemnek, herén rúgnám! Takarodjon már a pi.csába az ilyen ember! De komolyan.
2016. jún. 22. 16:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért gondol mindenki a párból a nőre?Férfinak nem lehet fizetni a szexért? :)
2017. okt. 6. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!