Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon donteskeptelen helyzetben vagyok, segítség! Van egy fiú (22) aki nagyon tetszik nekem. Tudom h én is tetszem neki , ahogy viselkedik velem, meg mosolyogtam neki többször is és mindig visszamosolygott. De ez megy már pár éve! Valahogy mindig osszetalalkozunk, pár napig talalkozgatunk, de csak baráti társasággal, kettesben nem . Úgy érzem h valahogy mindig hozzám sodorja az élet. Nagyon tetszik nekem és én is neki. De ahogy észreveszem nagyon félénk, lehet a visszautasitastol fel? Egyértelmű jeleket adok... (20,lan

2016. jún. 23. 01:47
 1/4 RRR ***** válasza:

lehet nem veszi a jeleid,mert nincs gyakorlata

és az is lehet,hogy fél a lehetséges kudarctól

szerintem ebben a helyzetben légy még inkább kezdeményezőbb

2016. jún. 23. 02:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Én úgy látom h veszi, sőt élvezi is .. de elhivni valahova nem mer..
2016. jún. 23. 02:20
 3/4 Költőnő? ***** válasza:
Vagy nem akar. Attól h bejössz neki még nem biztos h kapcsolatban is szeretne veled lenni.
2016. jún. 23. 08:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor hagyná az egészet és rám se nézne...
2016. jún. 23. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!