Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálnám ezt túl?
Kicsit párkapcsolat, de mégis kutyás téma. A párommal közösen van egy kutyánk, de nekem olyan mintha nagyon félvállról venné a dolgokat. Tegnap este be volt zsongva, hogy reggel együtt vigyük le. Reggel felkeltem, lezuhanyoztam, felöltöztem, utána már indultam volna, de párom még kávézni akart meg beülni a gép elé meg trónolni a wc-n (ami nála kb 10-20 perc is szokott lenni). Ráripakodtam, hogy a kutyának is kell, ő nem tudja úgy visszatartani.
Aztán ma estére azt mondta, hogy le szeretné vinni ő, én megfürödtem, befészkeltem magam az ágyba, hogy úgyse kell már kimennem, erre a párom megint variálni kezdett, hogy de csak menjek már én is. Nem örültem, de jó. Utána meg még hozzátette, hogy hát ő még eszik meg iszik és majd leviszi utána (én este 7-kor voltam kint a kutyával).
Én reagálom ezt túl vagy ez mást is felbosszantana?
Igazából követni se tudom.
De annyi átjött, hogy valóban félvállról veszi a dolgot, ami nem egy jó dolog. :D
Bosszantó, de ahelyett, hogy itt fortyogsz, mondd meg neki:
"Figyelj, Béla, ne szórakozz velem. Döntsd el mit akarsz és ne szarakodj annyit, mert nem várok rád."
Én személy szerint nagyon túl szoktam agyalni dolgokat, mindenféléről eszembe jut valami "mögöttes" tartalom. Itt például az, hogy ha ennyire nem érdekli egy másik élőlény akiért ő a felelős, akkor mi lesz ha gyereke lesz? Nem teszi tisztába, csak mikor a saját kis dolgait elrendezte? Este 7-kor viszi el az oviból mert beült sörözni a kollegákkal?
(mondom persze mindezt úgy, hogy semmi más részletet nem ismerek)
Szóval, igen, engem is bosszantana, de a fentiek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!