Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akarhat tőlem valamit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat tőlem valamit vagy csak én értem félre?

Figyelt kérdés

Egy szomszédos üzlet a sracé ahol dolgozom.

Hozzánk szokott jönni pékáruért.

Ilyenkor pár szót mindig váltottunk.

Fbon bejelöltem aztán ott beszélgettünk.

Az igazság hogy nekem is van kapcsolatom, de ez leginkább màr csak a közös lakás miatt van... és neki is van kapcsolata és gyereke is.

Próbáltam flörtőlgetni vele amire párszor reagált. Aztán megkérdezte egyszer csak a semmiből, hogy én mit akarok tőle. Persze harítottam hiszen igazaból én sem tudom mit akarok tőle.

Mikor vissza kérdeztem, hogy te? Akkor annyit felelt, hogy nem fogja eldobni a családját semmi miatt.

Azóta annyit nem beszeltunk mert elutazott.

Mit gondoltok? Nem akar semmit?

2016. jún. 25. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csinosnak talál, de családja van. Miért nem tudják ezt felfogni az emberek? Ennyire nincsen gerince senkinek?
2016. jún. 25. 16:58
 2/4 Komolyan mondod? ***** válasza:
100%

"Akarhat tőlem valamit vagy csak èn értem félre?"

"annyit felelt, hogy nem fogja eldobni a családját semmi miatt."

Kaptál is rá választ, mégpedig magától a "kiszemelt" férfitól...

Maximum, ha kicsit meginog, akkor lehet köztetek egy-két csók vagy akár szex is.

De ha elfogadsz egy tanácsot, akkor hagyod a fenébe.

Elég gusztustalan húzás lenne továbbfolytatni ezt a levelezgetést...

Oké, hogy neked rossz a párkapcsolatod, de másét ne tedd tönkre!

2016. jún. 25. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán miből gondoltad, hogy bejössz neki?

Na mindegy, de választ valóban kaptál (ahogy előbb írták), hiába nyomultál, kikosarazott.

2016. jún. 25. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Az elettarsam meseli mindig, milyen ronda kis csaj tapad ra a boltban es probal esetlenul flortolni. Azt mondta, h nem fog a messzebbi boltba jarni ilyen kis kellemetlenseg miatt. Mindig egyutt nevetjuk ki az ilyen boltos csajokat es eljatsszuk szerepjatekban otthon az agyban az osszes szitut.

N

2016. jún. 25. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!