Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tőlem valamit vagy csak én értem félre?
Egy szomszédos üzlet a sracé ahol dolgozom.
Hozzánk szokott jönni pékáruért.
Ilyenkor pár szót mindig váltottunk.
Fbon bejelöltem aztán ott beszélgettünk.
Az igazság hogy nekem is van kapcsolatom, de ez leginkább màr csak a közös lakás miatt van... és neki is van kapcsolata és gyereke is.
Próbáltam flörtőlgetni vele amire párszor reagált. Aztán megkérdezte egyszer csak a semmiből, hogy én mit akarok tőle. Persze harítottam hiszen igazaból én sem tudom mit akarok tőle.
Mikor vissza kérdeztem, hogy te? Akkor annyit felelt, hogy nem fogja eldobni a családját semmi miatt.
Azóta annyit nem beszeltunk mert elutazott.
Mit gondoltok? Nem akar semmit?
"Akarhat tőlem valamit vagy csak èn értem félre?"
"annyit felelt, hogy nem fogja eldobni a családját semmi miatt."
Kaptál is rá választ, mégpedig magától a "kiszemelt" férfitól...
Maximum, ha kicsit meginog, akkor lehet köztetek egy-két csók vagy akár szex is.
De ha elfogadsz egy tanácsot, akkor hagyod a fenébe.
Elég gusztustalan húzás lenne továbbfolytatni ezt a levelezgetést...
Oké, hogy neked rossz a párkapcsolatod, de másét ne tedd tönkre!
Egyáltalán miből gondoltad, hogy bejössz neki?
Na mindegy, de választ valóban kaptál (ahogy előbb írták), hiába nyomultál, kikosarazott.
Az elettarsam meseli mindig, milyen ronda kis csaj tapad ra a boltban es probal esetlenul flortolni. Azt mondta, h nem fog a messzebbi boltba jarni ilyen kis kellemetlenseg miatt. Mindig egyutt nevetjuk ki az ilyen boltos csajokat es eljatsszuk szerepjatekban otthon az agyban az osszes szitut.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!