Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az oka annak, amikor nem igénylitek azt hogy kielégítsétek a párotokat, akit elvileg szerettek?
Nagyon ritka a szex köztünk, heti 1, néha 2. Közben én néha csinálom szájjal neki a héten még.
Viszont az hogy ő kinyaljon/ujjazzon, lecsökkent havi 1, nagyon maximum 2-re! A 2 már sok is ha belegondolok...
Nagyon zavar. Ha kérem talán csinálja de volt hogy elutasította az ujjazást amikor azt kértem, hogy "majd holnap" de természetesen nem lett semmi napokig/hetekig.
Nagyon zavar, hogy ennyire nincs igénye rá hogy kielégítsen. Én meg 2-3 nap után már aggódom hogy kielégítsem.
Elég aszimmetrikus kapcsolatotok lehet. Gondolom a barátod amolyan "hozz egy sört asszony, de hamar" típusú hímsovoniszta marha lehet.
- vagy van valakije, akin kiéli a vágyait
- vagy csak egyszerűen nem kívánja a szexet
- vagy csak feszült és nem tudja elengedni magát
Ezer oka lehet. De az, hogy nem figyel oda az igényeidre, sőt, lepattint, ez elég vészjósló a jövőtökre nézve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!