Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknak tetszik az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak tetszik az ilyen műköröm?

Figyelt kérdés

[link]

Gondoltam csináltatok ilyet, mert a saját körmöm csúnya.

2016. jún. 30. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A zselés köröm sem tetszik. Ha sütikészítés közben zselé ment a körme alá, akkor mossa meg vagy kefélje ki :)
2016. jún. 30. 18:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Na akkor tisztázzuk, ez nem "műanyag vacak", az egyáltalán nem így nézne ki, a tipek tényleg rondák! Ez zselé.

Kérdező, ez változó, van akinek tetszenek, van akinek nem, mint ahogy itt is írják. A kérdés, hogy neked tetszik-e? Ha neked ez tetszik, és ez ad magabiztosságot, akkor csináltasd meg, amelyik pasi szeret, az műkörömmel is fog szeretni. Nekem is van, ráadásul ötször hosszabb ennél, és hegyes, amitől pasiknak égnek áll a haja tőle, viszont engem nem érdekel, mert magamnak csinálom, nem nekik. Úgy vagyok vele, amíg fiatal vagyok addig legyen ilyen, ne 30 évesen, mikor majd a gyereket kell pelenkázni. :)

L/20

2016. jún. 30. 18:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Vegyél ennek az árán egy jó haj- bőr- köröm vitamint. Nekem tényleg bevált. Szép egészséges erős körmeid lesznek.
2016. jún. 30. 18:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Most ha ideírja 20 pasi, hogy igen, kifejezetten tetszik nekik, de pont a kiszemeltednek hányingere van tőle, akkor mennyivel leszel előrébb? Olyat még nem hallottam, hogy valaki rosszul van a valódi körmöktől, de olyat igen, hogy valakit taszít a műköröm, szóval ha biztosra akarsz menni, akkor inkább ne csináltass.

Amúgy ha a körmöd csúnya, akkor inkább vigyázz rá, reszeld szép formára, figyelj a vitaminbevitelre, és tudom ajánlani a homok hatású lakkokat, elfedik a köröm felszínének az egyenetlenségeit, és 2-3 rétegben úgy kötnek rá, mint a beton, segítenek, hogy ne törjön le a körmöd. Mondjuk ha törékeny, akkor fölösleges lenne erőltetni hogy megnöveszd. A rövid köröm is lehet szép és igényes, azt is lehet szépre reszelni.

Persze ha neked nagyon tetszik, és úgy érzed illik hozzád a műköröm, akkor csináltasd meg, és ne érdekeljen, ki mit gondol.

2016. jún. 30. 18:57
 15/19 anonim ***** válasza:
A férfiak többségének egyáltalán nem tetszik semmilyen műköröm.
2016. jún. 30. 19:20
 16/19 anonim ***** válasza:
34%
Hat en mukormot semmi penzert nem rakatnek fel. Nem tudom szerintem olyan tini dedos szint.
2016. jún. 30. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Na neeee!

Férfi vagyok és én sem szeretem azt, ha egy nőn műköröm van.

2016. jún. 30. 21:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó manikűrös olyan körmöt csinál, hogy észre sem veszed, hogy az műköröm vagy géllakk.

Ezek a mintás, csicsás szarok meg saját körmön is szarul néznek ki.

Csináltass ilyen egyszerűket.

[link]

[link]

[link]

Ha nagyon rövidek a körmeid, akkor eleinte, pár hónapig műkörömmel, aztán ha kellően megnőtt a sajátod alatta, akkor jöhet a géllakk. Tartós, 2-3 hetente kell vele menni és a saját körmöd marad. Természetesebb, mint a műköröm, de mint írtam, egy jó manikűrös olyan műkörmöt csinál, amiről nem ordít, hogy műköröm..

2016. jún. 30. 22:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a műköröm, ha kocka és szépen van megcsinálva, de ez gáz!
2016. júl. 1. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!