Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi válthatja ki ezt egy nőnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi válthatja ki ezt egy nőnél?

Figyelt kérdés

Egyik pillanatról a másikra teljesen lekoptatott.

Épp facebookon chateltünk és egyszer csak eltűnt. Azt gondoltam hirtelen gondja akadt. Pár nap múlva megpróbáltam telefonon elérni egy dologgal kapcsolatban, de nem vette fel. Küldtem neki sms-t, hogy csörgessen meg, ha ráér. Nem történt meg, pedig fontos lett volna. Feltűnt hogy semmire nem válaszol, és szembesülnöm kellett vele, hogy a fb-on is letiltott.

Azóta egyszer futottunk össze véletlenül, de teljesen rideg volt. A lehető legrövidebb mondatokkal válaszolt, és semmit nem tudtam kihúzni belőle.

2016. júl. 1. 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nőként arra tudok gondolni, hogy valami olyat mondhattál neki, ami esetleg bántó vagy nem tetszik neki.

Miről beszéltetek, mielőtt így lerázott?

2016. júl. 1. 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha letiltott, akkor nem is akarja elmondani. Minden nőnél más az, ami kiválthat ilyet, lehet, hogy egy szófordulat, egy emlék vagy lebukott a párja előtt, hogy mással ismerkedik, sosem fogod megtudni.
2016. júl. 1. 13:29
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy simán valami agybajos volt. Én is futottam már bele hasonlóba, tök normálisnak tűnt a csaj, leveleztünk, chateltünk, barátilag elbeszélgettünk. Nem volt hosszú idő, vagy 1-2 hétig leveleztünk, meg vagy 2x chateltünk. Egyszer annyit kértem tőle, hogy legyen már kedves segíteni egy mondatot lefordítani. Erre chaten keresztül kb. leordította a fejem, hogy ő most meg van fázva (én azt honnan tudhattam volna?), különben is most, hogy ilyen közel kerültünk egymáshoz (?), milyen dolog az, hogy én más nőket ajnározok neki. (Annyi volt, hogy egy alkalommal tanácsot kértem tőle, hogy szerinte egy lány viselkedése mögött mi lehet.) Szóval elkezdett hisztizni, és szó nélkül letiltott, még el se mondhattam,amit szerettem volna. Úgyhogy vannak ilyen idegbetegek, felhúzzák magukat valami baromságon, és lelépnek. Mondjuk az ilyeneket nem sajnálom, ha ennyire hülye valaki, akkor nyugodtan tűnjön el a francba, nekem is csak szívességet tesz ezzel.
2016. júl. 1. 13:43
 4/14 A kérdező kommentje:
A Game of Thrones aktuális epizódját beszéltük ki éppen.
2016. júl. 1. 13:45
 5/14 Titusztitusz ***** válasza:
90%
A nők köztudottan olyanok mint a macskák...Szeszélyesek...De ettöl függetlenül valami akaratlan mondattal valszeg tényleg megbánthattad...Vagy másik variációban talált hirtelen még egy náladnál is jobb csókát...A mai netes világban az ilyesmi nagyon hamar megtörténhet...
2016. júl. 1. 13:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#1: És ha mondjuk meg is bántotta a csajt valamivel a kérdező, miért normális dolog szó nélkül letiltani? Miért nem lehet megbeszélni a dolgokat? Miért kell folyton kényes hercegnőt játszanotok, akik minden apró fszságon felszívják magukat, de ahelyett, hogy meg lehetne veletek beszélni a dolgokat, csak odáig terjed a logikátok, hogy akkor tiltsuk le az illetőt a francba. Természetesen tisztelet a kivételnek.
2016. júl. 1. 13:52
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

Nekem volt egy ilyen esetem, én koptattam le nagyon gyorsan a pasit. Elég jól elbeszélgettünk telefonon, írogattunk egymásra, de még személyesen nem találkoztunk. Tulajdonképpen pozitív kép kezdett kialakulni róla bennem.

Már nem emlékszem milyen témánál, de neten küldött egy csomó általa humorosnak vélt rajzot is videót, amin ő elmondása szerint halálra röhögte magát. Szinte mindegyiken társaságban hatalmasat böfögtek, f.ngtak a férfiak, amit roppant mulatságosnak tartottak, ezt gyakorolták perceken át és biztatták egymást. Az én beszélgető partneremnek is hatalmas élményt nyújtottak ezek a videók és fotók, többször is felhívta rá a figyelmem, hogy mennyire humorosak.

Na itt ekkor azt mondtam, hogy a humorunk nagyon eltér, nekem ez túl sok(k), ha neki ez követendő és röhejes, akkor nagyon mások vagyunk. Szégyen, vagy nem, nem magyaráztam meg neki, hanem elköszöntem tőle.

2016. júl. 1. 13:56
 8/14 anonim ***** válasza:

#6 Sok csaj ilyen, én nem. Nem fektet bele energiát, hogy legalább egy pár sort írjon, hogy bocs, de ez és ez eléggé bántó volt.

De amit te írtál 7-es, az undorító, de ennyitől én mondjuk nem koptatnám le a pasit, ha egyébként szimpatikus. Velem is volt hasonló, hogy olyan zenéket küldött, ami egyáltalán nem az én stílusom. Megmondtam, hogy nekem ezek nem jönnek be, és kész. Több zenei videót nem küldött. Vagy volt, hogy mesélt egy gusztustalan dolgot, arra is mondtam, hogy oké, de legközelebb nem érdekelnek az ilyenek.

Csak kommunikálni kell. Akkor is, ha nem tetszik valami, ha nem jön be a pasi, ha nem tetszik, amit mond stb. És akkor is, ha nem érdekel tovább.

2016. júl. 1. 14:12
 9/14 anonim ***** válasza:
#8: Na ez az, tőlünk viszont elvárják a bátorságot, a gerincességet, azt, hogy nyíltan megbeszéljünk mindent, de sokan képtelenek arra, hogy normálisan kommunikáljanak. Pedig ha pl. neten beszélgetnek, még retorziótól sem kell tartaniuk. A másik dolog meg az, hogy a másik félnek is joga van elmondania a saját álláspontját egy vita esetén, nem pedig az, hogy akkor most szó nélkül letiltom, mert ez a legprimitívebb megoldások egyike.
2016. júl. 1. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Bocsi 8-as, lehet, hogy el kellett volna magyaráznom neki, mitől léptem le. Nálam viszont ez már olyan kategória, ahol hiába a magyarázat, ha valaki magától nem látja be, miért nem küldünk ilyeneket egy nőnek, főleg nem az udvarlási szakaszban, de később sem.

Ha meg valaki ezt természetesnek tartja, saját nézetem szerint ha szólok is neki, azt csak miattam időlegesen fogadja meg, mert a személyisége teljesen más, ami később ki fog ütközni. Szóval nem vagyunk egymáshoz valók, kár a szóért.

2016. júl. 1. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!