Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyenkor csinálni? Nagyon rossz kedvem van. F
Figyelt kérdés
Teljesen kilátástalan most az életem, nincs kb. semmi jövőképem, életcélom, ráadásul egy nagy csalódást is most szenvedtem el, úgy érzem jobb lenni megölni magam végre, mert ennek a szenvedésnek egyáltalán nincs semmi értelme.2016. júl. 1. 19:18
1/6 anonim válasza:
Keress egy olyan lehetőséget, ahol te tudsz segíteni, pl. állatmenhely, kórház, Vöröskereszt. Hidd el, ha segítesz valakinek, a lelked is gyógyulni fog. Tényleg érdemes kipróbálni.
2/6 anonim válasza:
Mozdulj ki, találkozz egy baráttal/rokonnal, beszéld ki magadból a rossz dolgokat.
3/6 anonim válasza:
BEFEJEZNI AZ ÖNSAJNÁLATOT, ez az első lépés!!!
1. ülj le és keress életcélt
2. zárd le a múltat és a jelennel foglalkozz
3. menj el egy könyvtárba
4. kezdj el önismereti, pszichológiai, motivációs könyveket olvasni
5. menj el mozogni, az jó stresszlevezető
Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Az élet egy hullámvölgy, egy kis változás az életedben talán jót tenne, rendezd át a szobád/lakásod, járj el edzeni, ismerj meg új embereket, találj valami hobbit magadnak amit szívesen csinálnál, hallgass sok zenét.
5/6 anonim válasza:
Èn is éreztem ìgy , minden nap kisèrtett a multam , annyit bàntottak , hogy màr elfelejtettem mi az hogy boldogsàg....Na de a legfontosabb hogy tudtam hogy mi a baj , ès hogy mi az orvossàg rà. Tettem èrte ès megoldòdtak a problèmàk. A kèrdès hogy te tudod e hogy mitől vagy szomorù , ès ha igen kèsz vagy e tenni azert valamit h jobb legyen ? Ha akarsz irj.
6/6 anonim válasza:
Feladni egyszerűbb, mint kikaparni magad a sz.rból. Ha látod mi a gond, akkor kapard össze magad. Tűz ki célokat, kezd kicsiben. Utána jön majd a sikerélmény->önbizalom->jövőkép. Csak nyavalyogni könnyebb, de akkor ne csodálkozz hogy rossz. Nem ellened vagyok, de én is ilyen voltam és nekem is az segített, hogy csillámpónis-optimista-minden szép lesz emberek helyett olyanok emberek találtak be, akik keményen a szemembe mondták, hogy lusta vagyok tenni magamért. Rossz volt hallani, de igazuk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!