Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak en gondolok ilyen dolgokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en gondolok ilyen dolgokra esténként?

Figyelt kérdés

Hogy de jó lenne valakit megolelni, hozzabujni valakihez. Filmet nézni este és beszélgetni..... bunyozni valakivel... lustulni...

Minden este erre gondolok, szinglik vagyok :::D

2016. júl. 2. 23:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, én is szeretnék ilyet egy olyan nővel, aki ért valamilyen küzdősporthoz.
2016. júl. 3. 05:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is gyakran eszembe jutnak ilyen gondolatok. Jó lenne valakit szeretni, aki viszont szeret, összebújva elaludni és a karjaiban ébredni. Az ilyen dolgok mindig nagyon jók tudnak lenni! :-)
2016. júl. 3. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Bunyozason kivul a tobbi johet es a labamat is masszirozhatja:)
2016. júl. 3. 19:41
 14/14 Titusztitusz ***** válasza:
És? Miben lehet ebben az esetben segíteni? Vagy egyáltalán mit szerettél volna kérdezni?
2016. júl. 3. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!