Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác olyanokat mond,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác olyanokat mond, hogy "csak értetted tettem meg" és olyat, hogy "féltem, hogy megharagszol" akkor szerethet?

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 00:18
 1/3 cukilányka 0.0 ***** válasza:
100%

Nem, akkor nem tud értelmesen beszélni. :(

20L

2016. júl. 4. 00:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy srác mondott ilyeneket, olyanokkal együtt hogy bennem mindig bízhatsz, bármit megtennék érted meg hogy sose hagylak cserben. Meg hogy szeret. Aztán mint kiderült mindezt csak barátként teszi :D

Szóval semmit se vegyél készpénzre. De ezek olyan dumáknak tűnnek amiket az mondana aki be akar jutni a bugyidba, de nem feltétlen gondolja komolyan.

2016. júl. 4. 00:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek a legolcsóbb szövegekhez tartoznak. Minden srác és férfi tökéletesen tudatában van annak, amit cselekszik, bármi is legyen az, viszont az is igaz, hogy nagyon sokan éretlenek fejben is, emiatt van az, hogy nem gondolnak bele empatikusan a következményekbe, így nem is Tisztelnek minimálisan sem, emiatt tolnak ilyen olcsó szövegeket.
2016. júl. 4. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!