Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mozdulnak rám folyton a leszbikus nők?
Legjobb barátnőm leszbikus. Az ő barátai meg többnyire meleg nőkből állnak. Állandóan kérdezgetik barátnőmet, hogy van-e nálam esélyük, meg ilyenek. Van egy barátnője, akin meg látszik, hogy totál belém van zúgva, levetkőztet és felfal a szemével, meg mindig bepróbálkozik. Még bírnám is, ha nem tudnám, hogy hátsó szándék vezérli. Ezek olyan kínos helyzetek, hogy kezeljem? Bnőmnek mondtam, hogy ilyenkor állítsa már le őket vagy valami, de ő csak röhög ezen, mert húdepoén, ha rám másznak a barátnői.
21/L
Mondd meg, hogy nálad feleslegesen próbálkoznak. A barátnőd is lehetne annyira jófej legalább, hogy leállítja őket...
Amúgy ez tényleg kellemetlen. Egyszer vártam valahol az egyik ismerősömet, és odajött egy csaj. Elég jól nézett ki. Elkezdett engem kérdezgetni, hogy mióta várakozom, meg hogy kit várok, a barátomat? Én alig válaszolgattam, de ő csak kérdezett, kérdezett. Aztán megkínált 1 szál cigivel:D De úgy, hogy nem is dohányzom...Aztán arrébb mentem. Erre odament hozzá 1 csaj, és kb a nyakába ugrott olyan szöveggel, hogy "hát ki ez a bombanő, Úristen de csinos vagy" és elmentek...pfff
akkor a barátnőddel beszélj, hogy ez téged zavar.Csináljon ő vmit.Beszéljen ő velük, h legyenek rád tekintettel.ha már te vagy a kisebbség ilyenkor a társaságban.
vagy ne légy olyan szexi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!