Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért flörtöl más nőkkel? Lehet hogy megcsal?
Vőlegényem más nőkkel levelezik, csetelget.
Nagyon rosszul esik. a kapcsulatunk a tökéletes határát súrolja.
Mégis hiába beszéltünk már egy régebbi eset miadt erről.
Tegnap mégis lebukot ( strandon voltun csinált pár képet rólunk meg akartam nézni és amikor beléptem a galériába szemetszúrt egy másik nő fotója a Mesenger mappába beléptem és több kép is volt egy csajról meltartóban.)
Nem hagy nyudodni a dolog. Ma reggel nem szép de megnéztem az üneteit és ügyesen törölte öket.
(ez már a harmadik nő)
Ezt a dolgot leszámítva teljesen jól működne a dolog.
Sokat beszélgetü, nevetünk, közös programjaink vannak...
teljesen normális sexuális életünk van..
Közös gyereket szeretne.
mindenünk megvan amire vágyhatunk..
Nem értem miért csinálja ezt velem.
szerintem kb egy órát aludtam egész este..
kérjem számon tölle?
És arra még nem gondoltál, hogy ez a féreg más fejét is pont úgy csavarja ugyanazokkal a bókokkal, mint ahogy azt veled is teszi?
Majd az élet kioszt egy jókora pofont neked, ha egy ilyen nőcsábásszal folytatod ezt a megalázó, hátbadöfő viszonyt.
Gyereket akar, hűtlenül, hát persze. Tartást akar csak fizetni aranyom, és közben más nőkkel kellemes időket eltöltögetni, miközben te egyedül kínlódsz a kölökkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!