Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti pároddal/házastársaddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti pároddal/házastársaddal egyeztetek gyerektémában?

Figyelt kérdés
hány gyereket terveztetek,illetve ebben különbözött a véleményetek?hogyan sikerült kompromisszumot kötni?
2016. jún. 28. 08:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nincsenek ennyire határozott elképzeléseink, és szerintem hülyeség is előre elhatározni, hogy nekem egy vagy három gyerek kell és kész. Ne megyeztünk meg semmiben, csak annyiban, hogy majd megoldjuk.
2016. jún. 28. 08:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egyeztettük az elképzeléseinket. Legalább arányaiban. Azért ha az egyik fél 1 gyerekben gondolkodik a másik meg nagycsaládban, akkor merülhetnek fel gondok. Muszáj beszélni róla. Mindenkinek érdeke.
2016. jún. 28. 08:33
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Igen, egyikunk sem szeretne, az felmerult, h valamikor talan veszunk egy macskat:-))En elsosorban angora nyulat szeretnek, o pedig nem ugyhogy nalunk max ennyiben nem egyezunk:-))

33/N

2016. jún. 28. 08:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Igen, megbeszéltük, hogy szeretnénk mindketten, minél előbb, és legalább kettőt :)
2016. jún. 28. 08:45
 5/14 anonim ***** válasza:

Igen, megbeszéltük hogy mikor lenne ideális kb, hogy mindenképpen akarunk testvért mert párom egykeként nőtt fel és utálta, én meg tudom milyen jó ha van egy testvér.

A nevelési módszerekről is beszéltünk ami nagyon fontos hogy ő mennyire szigorú (mert nem lehet úgy hogy apa mindent megengedően akarja nevelni, anya meg szigorúan, akkor jó és rossz zsaru lesz...) illetve arról hogy pl felvesszük-e rögtön ha sír stb.

2016. jún. 28. 11:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Eleinte meg is beszéltük nagyjából, legalábbis ő és az egész családja is tudta, hogy én gyerekpárti vagyok (ahogy a családja is), viszont a volt férjem időközben meggondolta magát. Ez is volt az egyik oka, hogy elváltam.
2016. jún. 28. 12:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Nagyjából. Én inkább 3 gyereket szeretnék, ha az anyagi keret majd engedi (most kettő nem lenne gond anyagilag, 3 problémás lenne, de addig még bőven fog emelkedni a bérünk - külföldön élünk). A férjem inkább kettőt, de ő is úgy van vele, hogy ha anyagilag nem gond és időben sem, akkor jöhet 3. De inkább a 2 felé hajlik.

Időben mindketten 30+ képzeljük el, most 27 évesek vagyunk.

Amiben nem egyezünk még az az, hogy a férjem szeretné, ha itthon maradnék a gyerekek 3 éves koráig (minden gyerekkel), mert itt nagyon drága a bölcsi, de én 1-1.5 éves korukban szeretnék visszamenni dolgozni olyan 60-70%-os munkaidőben, mert szeretem a szakmámat, a munkatársaimat és nem akarok kiesni. Plusz úgy érzem, hogy a bölcsi jó, fejlesztő dolog a gyerekek számára, a férjem pont ellenkezőleg gondolja. Persze én is olyan heti 3 nap bölcsire gondoltam pl. nem minden nap napi 8 órára

2016. jún. 28. 12:14
 8/14 A kérdező kommentje:
27 évesen szültem(másfél éve) legalább kettőt akartunk,(én reménykedtem hátha később harmadikba is belemegy)nagycsaládot szerettem volna egyke vagyok,sokmindenből kimaradtam ,sokszor voltam magányos,de fiunk kolikás volt oránként kelt ez annyira sokkolta férjemet ,hogy nem akar többet hiába mondom hogy nem minden baba ilyen csak 30%.pont kifogtuk az elsőt.pedig én kelek hozzá még mindig azóta vagy 3-szoréjjelente,eddig is sokat voltam egyedül haszüleim dolgoztak,ugy látszik ezután se lesz nagy családom.elhagyni nem tudnám a férjem sok az emlék és élmény és nem tudnék mást szeretni.ő a legkisebb 3 testvér közül,nem ért meg engem.kiábrándult a babázásbol.persze szeretia gyerekét,de nem tudom mi lesz ezután.én már tizenévesen tudtam hogy olyan tipus vagyok,akiképes lenne örökbefogadásra vagy otthoni nelvelésre is,de ezekbe pláne nem megy bele,és talán jobban szeretné ha karrierista tipus lennék...hogyan köthetnék kompromisszumot vele?
2016. jún. 28. 13:06
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát igen, van ilyen mondom, hogy az ember közben meggondolja magát...Én is 8 év után váltam el részben emiatt.

Viszont nem tudom, hogy lehetne komprumisszumot kötni, úgy hogy ő már eleinte is max. 2-ben gondolkodott.

Talán akkor engedj te is, hogy nem kell 3, és engedjen ő is, hogy akkor legyen legalább 2.

2016. jún. 28. 13:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáljatok meg beszélni róla, hogy egykének lenni nem jó, szociális szempontból is jobb a gyereknek, nem marad egyedül ha ti már nem lesztek, lesz kihez fordulnia és nektek is amúgy (egykés szülők mindig jobban féltik azt az egyet és ragaszkodnak hozzá, nem tudatosan néha, de ezért is jobb a kettő) esetleg ha ő ugye dolgozik és emiatt nem akar/tud kelni és aludni akar akkor másik szobába költözik olyankor. Barátaink között is van egy pár aki műszakba dolgozik és bizony sokszor alszik a másik szobába emiatt mert pihennie kell.
2016. jún. 28. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!