Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este egy kicsit veszekedtünk a barátnőmmel és ma nem találom őt sehol. Mit csináljak hol lehet?
Szüleivel beszélt? Szülei nyugisak voltak amikor elmondtad, hogy eltünt? Ha igen akkor valószínű tudják hol van.
Esetleg baratnőjénél, testvérénél (ha van s külön él) nem lehet?
Ha van barátnője aki neked is ismerősod attól megkérdezheted posztol-e fb-n, vagy volt-e ma bent.
Nem voltak nyugodtak a szülei.
Nincs testvére. Barátnője azt mondta tegnap látta utoljára.
Nem verekedtünk.
Nem rég vagyok túl egy hasonlón, én még aznap este bejelentettem a rendőrségen, de 72 órán belül nem csinálnak semmit, mert egy felnőtt, döntésképes ember azt csinálhat, amit akar. Annyit tettek, hogy bemondták rádión és ha esetleg valaki igazoltatta volna, akkor beviszik a kapitányságra (nála iratok sem voltak, se telefon)
Szerencsére az én férjem egy nap múlva hazajött.
De ha a párod nem kerül elő, tényleg csak a rendőrségre tudsz menni :( Remélem megtalálod, senkinek nem kívánom ezt az érzést :(
Hagyd egy kicsit nyugton. Elő fog kerülni (jobb esetben), csak kicsit rendezni kell a dolgokat magában. Ne zaklasd. Simán lehet, hogy akármilyen barátnő/rokon tud róla, csak azért idegesek, mert rajtuk keresed a lányt, akinek szemmel láthatóan nyugalmat hagyhatnál kicsit.
Vagy elrabolták a lakásotokból, amíg aludtál.
Szüleinek sem veszi fel a telefont?
Munkahelyen mit modnott, miért nem ment be?
Nem lehetett olyan kicsi veszekedés, mert épeszű ember nem csinálja ezt egy összeveszés után...
A Kossuth utca 22-ben van, baszki. Mit vársz tőlünk?
Nyilván azért nem közölte, hogy hol van, hogy ne tudd megtalálni. Amúgy vagy szülőknél, vagy barátoknál, rokonoknál, ismerősöknél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!