Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ma délig döntenem kell,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma délig döntenem kell, gyémánt kérdés?

Figyelt kérdés
Nem a gyűrű formáról szól, tehát képeket ne várjatok, inkább a gyémánt tipúsáról kell dönenem.

2014. máj. 6. 08:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Miért ne lehetne férfi?Én ahogy megláttam a kérdést az jutott az eszembe, hogy férfi írta ki,nem nő.
2014. máj. 6. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Az első gyémánt nemesebb abban hogy nagyobb (felülete is kb. 12%-kal), és tisztasági skálán 2-vel jobb a besorolása, a másodiknak pedig a színre nemesebb 1-gyel.

Az első 1000 eurót ér, a második 700-at.

2014. máj. 6. 09:18
 13/17 A kérdező kommentje:

#9-es, eljöhetsz nyugodtan, lecsekkolhatod mi van a lábam közt..

#11, na végre :)

#12, pontosan ilyen hozzáállást, illetve javaslatokat vártam (volna).

2014. máj. 6. 09:22
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, van mikroszkópod, vagy vigyek én?
2014. máj. 6. 09:29
 15/17 anonim ***** válasza:
92%

Ó igen. Mindannyian járatosak vagyunk ebben a kérdésben. Reggel is leugrottam a kisboltba gyémántot venni, szerintem jó lesz. Kipróbálom, és ha mégse válik be, holnap veszek egy másikat. A kínaiba is beugrok, hátha ott olcsóbb a "gyemant"

Na jó! Mégis mit vársz? Szakértők tömkelege jár ide? Az ékszerészek nagy része gyakorizik sejthető módon.

Nem lenne egyszerűbb az üzletbe megkérdezni, hogy melyik milyen tartós, mit lehet a gyémánt fajtájáról tudni? Ha árban ugyanaz ahogy írod, nem lesz érdeke hazudnia az eladónak. Ha meg nem tud válaszolni mert nem ért hozzá, menj egy másik üzletbe.

A gyémántot vásárló vevőket nem szokták sehonnan kirugdosni.

2014. máj. 6. 09:36
 16/17 anonim válasza:
51%
Mi a francért kell kötekedni? Ha tudsz segíteni akkor kommentelsz, ha nem akkor meg tovább lépsz! Senkit se érdekel a (negatív) semmit nem segítő hozzászólások.. Amúgy meg teljesen elképzelhető, hogy akad olyan ember aki eltudja dönteni hogy a két típus közül melyik a jobb, s ha te nem, akkor senki nem kérdezte az idióta véleményedet mert nem az a téma.. . azért van az oldal, hogy a kedves kérdezőhöz hasonló tanácstalan emberek segítséget kérjenek, nem a p*csfejek hozzászólásaikért....
2014. máj. 6. 19:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, és fogalmam nincs a gyémántokról :D Szóval válaszd a szebbet, mert ha a te párodnak sincs fogalma róluk, akkor úgyis az fog számítani...
2014. máj. 9. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!