Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma délig döntenem kell, gyémánt kérdés?
Az első gyémánt nemesebb abban hogy nagyobb (felülete is kb. 12%-kal), és tisztasági skálán 2-vel jobb a besorolása, a másodiknak pedig a színre nemesebb 1-gyel.
Az első 1000 eurót ér, a második 700-at.
#9-es, eljöhetsz nyugodtan, lecsekkolhatod mi van a lábam közt..
#11, na végre :)
#12, pontosan ilyen hozzáállást, illetve javaslatokat vártam (volna).
Ó igen. Mindannyian járatosak vagyunk ebben a kérdésben. Reggel is leugrottam a kisboltba gyémántot venni, szerintem jó lesz. Kipróbálom, és ha mégse válik be, holnap veszek egy másikat. A kínaiba is beugrok, hátha ott olcsóbb a "gyemant"
Na jó! Mégis mit vársz? Szakértők tömkelege jár ide? Az ékszerészek nagy része gyakorizik sejthető módon.
Nem lenne egyszerűbb az üzletbe megkérdezni, hogy melyik milyen tartós, mit lehet a gyémánt fajtájáról tudni? Ha árban ugyanaz ahogy írod, nem lesz érdeke hazudnia az eladónak. Ha meg nem tud válaszolni mert nem ért hozzá, menj egy másik üzletbe.
A gyémántot vásárló vevőket nem szokták sehonnan kirugdosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!